Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisindeki taciz iddiası tam bir muammaya dönüştü, dizi büyük zarar gördü!

Yasak Elma dizisindeki taciz iddiası tam bir muammaya dönüştü, dizi büyük zarar gördü!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Toplumun hassas olduğu taciz konusunda hem de çok izlenen bir dizinin setinde hem de Talat Bulut gibi usta birisinin adının geçmesi herkesi şoke etmişti.

Taciz edildiğini açıklayan kostüm asistanı Özge Şimşek, çok ağır ifadeler kullanmıştı.

Şimşek, “Talat Bulut’un kravatını düzeltecektim, ‘Gel, arka tarafta bakalım’ dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var” dedi.

Ceza davası açacağını belirten Şimşek, “Yarın dava açacağım şahitlerimle. Maddi-manevi tazminat davası değil ceza davası açacağım. Yaptıkları cezasız kalmamalı, başka kimse benimle aynı şeyi yaşamasın” diye konuştu.

Şimşek’in iddiasına göre Talat Bulut, kendisi ile uzlaşmak istedi ancak kabul etmedi.

Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy da konuyu araştırdığını ve taraflarla görüştüğünü belirterek, “Bu olayla ilgili eğer savcılık davaya ve soruşturmaya karar verirse Talat Bulut’la sözleşmeyi fes edeceğim. Yargı sürecini bekleyeceğiz” açıklamasını yaptı.

Herkesi ne söyleyeceğini merakla beklediği Talat Bulut’tan da bir açıklama geldi.

Talat Bulut’un avukatının yaptığı açıklama şöyle:

Yasak Elma dizisindeki taciz iddiası tam bir muammaya dönüştü, dizi büyük zarar gördü! 7

“Müvekkilim Talat Bulut hakkında bir kaç gündür sosyal medyada ve bu gün diğer medya organlarında ortaya atılan iddialar tamamen asılsızdır.

Talat Bulut 42 yıl boyunca sanat hayatını saygın bir şekilde sürdürmüş ve toplumsal konulara duyarlılığı ile de sevenlerinin takdirini kazanmış, oldukça sevilen bir sanatçıdır.

Bir genç kız babası olan müvekkilim toplumun hassas olduğu bir konuda zan altında bırakılmış, toplum önündeki itibarı zedelenmeye çalışılmıştır. Müvekkilim hakkındaki tüm iddiaları reddetmekle beraber konunun ilgili tarafına karşı yasal başvuru hakkımızı derhal kullanacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.”

YASAK ELMA DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Taraflar farkı konuşsa da arada kalan yapımcı Fatih Aksoy’un vereceği karar büyük merak konusu oldu.

Ancak tüm bu yaşananlardan asıl zararı çok iyi bir çıkış yakalayan Yasak Elma dizisi gördü.

Dizinin isminin taciz iddiası ile birlikte anılması büyük bir imaj kaybı.

Ayrıca başrol oyuncusunun diziden ayrılması durumu ortaya çıkar ise bu da yerine güçlü bir isim getirse bile izleyicinin gözünde bir hayli sırıtacaktır.