Ana sayfa Dizi Haberleri Hayati ve Diğerleri dizisi yeniden ekrana gelince garip bir durum ortaya çıktı

Hayati ve Diğerleri dizisi yeniden ekrana gelince garip bir durum ortaya çıktı

tarafından ker_def

Geçtiğimiz Kasım ayında Çocuklar Duymasın dizisinin yerine diye Pazar akşamı ekrana gelen Hayati ve Diğerleri dizisi, reytinglerde fena çuvallayınca Kanal D; Çocuklar Duymasın’a devam kararı almıştı.

5 bölümü tamamlanmış olan Hayati ve Diğerleri dizisi ise yayından kaldırılmıştı. Şimdi dizi yeniden yaz ekranında Kanal D’de izleyici ile buluşacak.

Tutar mı, tutmaz mı bilinmez… Ancak bu gelişme garip bir duruma da sebep oldu…

Bülent Ülgen, hem Kanal D”de yayınlanacak olan Hayati ve Diğerleri hem de atv’de yeni başlayan Kocaman Ailem dizilerinde izleyicinin karşısına çıkmış olacak.

Bu durumu köşesine taşıyan Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, şöyle yazdı:

Levent Ülgen’i iki kanalda birden gördük. İşin esprisi ama bu kadar çok dizinin olduğu bir zamanda, hiç de tesadüf değil. atv’ de ‘Kocaman Ailem’in geçtiğimiz perşembe günü ilk bölümü yayınlandı.

Hayati ve Diğerleri dizisi yeniden ekrana gelince garip bir durum ortaya çıktı 7

KOCAMAN AİLEM DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ:

Aynı gün, ‘Hayati ve Diğerleri’ yakında Kanal D’de’ diye bir anons verildi. İzleyicinin kafası karıştı. Ben de unutmuşum durumu, Kanal D’ye sordum. Bu dizi, bir bölüm ekrana gelmiş ve yayından kaldırılmıştı. Elde beş bölümlük hazır malzeme var. Şimdi baştan, yaz sezonunda yayınlayacaklar. Bakarsın tutar? Gerçekten bu işler belli olmuyor. Birden “Yahu niye izlemedik?” diye, yeniden keşfetmiş oluyorsunuz. Levent Ülgen var ama asıl Celil Nalçakan ve Günay Karacaoğlu rol alıyor. Bu arada ‘Kocaman Ailem’ ilk bölümde yüzde 3’ü yakalayamadı. Bilmem bir şey ifade ediyor mu?