Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden ayrılan ayrılana, 4. isim de ortaya çıktı!

Yasak Elma dizisinden ayrılan ayrılana, 4. isim de ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma, Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi 4. sezonunda da kendi kitlesini peşinden sürüklüyor. Ancak dizinin 3. sezona nazaran bir reyting kaybı yaşadığı da görülmekte.

Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Talat Bulut, Gökhan Alkan gibi ünlü isimlerin buluştuğu dizinin hikayesinde önemli değişiklikler yaşanacak. Bu değişimler bazı oyuncuların ayrılmasını da gündeme getirecek. Karakterler ile ilgili gelişmeler baş döndürücü bir hızla geliyor…

Özellikle de dizinin 85. bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Bu detayı Eda Ece de sosyal medya paylaşımında belirtmişti. Peki 85. bölümde neler olacak? Diziden kimler ayrılacak? Toplam 4 isim üzerinde ayrılık iddiası bulunuyor. İşte bu isimler…

İlk olarak Talat Bulut’un canlandırdığı Halit Argun karakterinin diziye veda edeceği ortaya çıkmıştı. Halit karakterine ölüm sahnesi yazıldığı biliniyor.

Yasak Elma dizisinden ayrılan ayrılana, 4. isim de ortaya çıktı! 10

Bu gelişmenin ardından ikinci ayrılık iddiası ise Gökhan Alkan için geldi. Kerim karakteri ile geçen sezon kadroya dahil olan oyuncunun da Talat Bulut gibi 85. bölümde yapıma veda etmesi bekleniyor.

Yasak Elma dizisinden ayrılan ayrılana, 4. isim de ortaya çıktı! 11

Bir başka iddia ise Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç’ın da ayrılacağı yönünde. 85.bölümün bu anlamda herkesi şaşırtacağı kesin gibi gözüküyor.

Yasak Elma dizisinden ayrılan ayrılana, 4. isim de ortaya çıktı! 12

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre diziden ayrılacak 4. isim de ortaya çıktı. Medyapım imzalı dizide Lila karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman’ın da diziden ayrılacağı belirtiliyor.

Yasak Elma dizisinden ayrılan ayrılana, 4. isim de ortaya çıktı! 13

Bu 3 ismin ayrılması ile birlikte hikayenin nasıl bir yöne gideceği de merakla bekleniyor. Karakterlerin birbirleri ile yeniden düşman şekilde konumlandığı son haftalarda dikkatlerden kaçmamıştı.