Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden Sadakatsiz dizisine önemli transfer!

Yasak Elma dizisinden Sadakatsiz dizisine önemli transfer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yeni sezonun en dikkat çeken dizilerinden birisi izleyicilerle buluşacak. Medyapım tarafından hazırlıkları sürdürülen dizinin ismi Sadakatsiz…

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı dizi psikolojik bir gerilim yapımı olacak. BBC’nin beğeni ile izlenen Doctor Foster isimli dizisinden uyarlanan Sadakatsiz, yeni sezonda farklı bir konsept ile ekranın hikayesi güçlü yapımlarından…

Dizinin yapımcısı Medyapım olunca ayrıca dikkat çekiyor. Zira, firma Türkiye’de en önemli uyarlamaları imza atan şirket konumunda… Geçtiğimiz aylarda Yasak Elma dizisinden ayrılan Neslihan Yeşilyurt, Sadakatsiz dizisinin başarısı için ter dökecek.

Aslında Yasak Elma dizisinde çok başarılı bir performans sergileyen ünlü yönetmen, aynı şirketin bir başka projesinde görevlendirilerek zorlu bir görev üstlenmiş oldu. Bilindiği üzere Eda Ece ile yönetmen arasında da yakın bir arkadaşlık var ve bu durum Yasak Elma’ya çok olumlu yansımıştı.

Yasak Elma dizisinden Sadakatsiz dizisine önemli transfer! 7

Sadakatsiz dizisine büyük önem veren Medyapım, elindeki en iyi yönetmenlerden birisine bu görevi vererek, diziye ne kadar ciddi hazırlandığını da göstermiş oldu.