Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine bir kadın karakter daha geliyor!

Yasak Elma dizisine bir kadın karakter daha geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4. sezonuyla ekranda olan Yasak Elma dizisi, sezon ortasında beklenmeyen değişikliklerle bambaşka bir rota çizmekte. Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan dizi, entrikası bol hikayesinin yanı sıra şaşırtıcı sürpriz gelişmelere de sahne oluyor. 85. bölümden sonra her şeyin değiştiği Yasak Elma dizisinde kadın karakterler ağırlıkta.

Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma hikayesini kilit isimlerinden olduğu diziye Erdal Özyağcılar da Hasan Ali Kuyucu karakteri ile katılmıştı. Aynı zamanda Berk Oktay’ı Çağatay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nu da Feride rolüyle bir süredir izliyoruz.

Halit Argun karakterinin ölmesinin ardından bir süredir dizide ‘Halit yaşıyor’ şeklindeki söylentilerle izleyiciye heyecan yaratmaya çalışıldı ama bu heyecan da bitti! Sırada diziye başka bir heyecan katacak yeni karakterler var!

Yasak Elma dizisine bir kadın karakter daha geliyor! 7

Önümüzdeki günlerde Yasak Elma dizisine bir kişinin daha katılacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdiği kulis bilgisinde bu yeni karakterin bir kadın oyuncu olacağına işaret ediyor. Dengeleri değiştirecek ismi kimin oynayacağı ve nasıl biri olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

5 karakter giderken 3 yeni karakter diziye katılmıştı. Şimdi 4. karakter de yolda! Her hafta ilginç gelişmelere imza atan Yasak Elma dizisinde kartlar yeniden karılacak anlaşılan!

Bu arada reytingleriyle kanalın yüzünü güldüren diziye gelecek haftadan itibaren bir rakip daha geliyor! atv’de Burak Deniz ve Alina Boz’un başrolünde oynadığı Maraşlı dizisi başlıyor. Bakalım aynı akşam yayınlanan Sefirin Kızı, Uyanış Büyük Selçuklu ve Çukur’dan sonra Maraşlı’ın da gelmesiyle birlikte Yasak Elma ve diğer diziler bu durumdan nasıl etkilenecek?