Ana sayfa Dizi Haberleri Bravo, herkese örnek oldu! Hamile olan Özge Özder, Sadakatsiz dizisinden ayrılacak mı?

Bravo, herkese örnek oldu! Hamile olan Özge Özder, Sadakatsiz dizisinden ayrılacak mı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslında herkesin merak ettiği bir soruydu bu. Çoğunlukla hamile olan oyuncular, ya o sezon dizi tekliflerini kabul etmiyor ya da bir şekilde diziden ayrılıyorlar. Ancak bu kez öyle olmayacak! Sadakatsiz dizisinde rol alan Özge Özder, şu anda hamileliğinin 7. ayına girdi. Oyuncu, son derece sağlıklı ve sette kendisi için alınan özel önlemlerle de çalışmaya devam ediyor.

Ancak tabii herkesin merak ettiği soru, oyuncunun hamileliği ilerleyince diziden ayrılıp ayrılmayacağı. Geçtiğimiz sezon Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım rolünde yer alan oyuncu, aniden dizideki rolüne son verilmişti. Herkesi üzen bu ayrılığın ardından sevilen oyuncu bu kez Sadakatsiz dizisinde ortaya çıktı.

Oyuncu, Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadığı Kanal D’nin dizisinde jinekolog Derya Samanlı karakterine hayat veriyor. Özge Özder’in hamileliğinin ilerlemesiyle karnının daha da belirginleştiği de geçtiğimiz hafta yılbaşı akşamı O Ses Türkiye programına katıldığında görüldü.

2018 yılında evlendiği müzisyen eşi Sinan Güleryüz ile programa katılan ve izleyiciyi de şaşırtan oyuncu, performansıyla da herkesin beğenisini kazandı.

Özge Özder, Sadakatsiz dizisinde hamileliğinin ilerleyen dönemleri için bir dizi durum değişikliğine gidileceğini ama diziden ayrılmayacağını da Milliyet’e verdiği bir röportajda aktardı.

İyi bir hamilelik süreci geçirdiğini, sağlığının ve enerjisinin yerinde olduğunu aktaran oyuncu, hamile olan ve son dönemlerine kadar bir sağlık sorunu olmadığı sürece işlerine devam eden her kadın gibi o da işine devam etmek istiyor.

Bravo, herkese örnek oldu! Hamile olan Özge Özder, Sadakatsiz dizisinden ayrılacak mı? 7

Aslında bu kararıyla pek çok oyuncuya da güzel bir örnek oldu. Hamile olduğu için teklif gitmeyen ya da diziden ayrılmak zorunda kalan ünlüler için de Özge Özder’in bu duruşu büyük anlam taşıyor. Özder, “Çok uysal bir çocuk olacak belli ki, sağ olsun annesini yormuyor” diyerek sette pandemi için de yoğun önlemler alındığını belirtiyor.

Sete giderken içinin rahat olduğunu, oyuncuların haricinde çalışan tüm ekibin maskeli olduklarını, sürekli test yapıldığını belirten Özder, “Bebek beklediğim için sette bize el bebek gül bebek bakıyorlar” diyerek kendisine özel bir ilgi gösterildiğini de belirtmekte.

Özder, diziden ayrılmayacağını da net bir dille ifade etti ve doğum sonrasında bir aksilik olmazsa sete döneceğinin de müjdesini verdi.

Oyuncu, yapımcının da desteğiyle anlaşılan senaryoda bir küçük değişiklikle kısa süre dizide olmayacak ama sonra yeniden dönecek. Özge Özder, “Tabii her şey yolunda giderse, 1-2 bölüm verdiğim aranın ardından sete tekrar dönmeyi düşünüyorum. Yapımcımızda bu konuda çok yardımcı oluyor zaten bize” ifadesini kullandı.