Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine “Çok yakışır” dedirtecek yeni bir oyuncu geliyor! Bakın kim?

Yasak Elma dizisine “Çok yakışır” dedirtecek yeni bir oyuncu geliyor! Bakın kim?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5. sezonuyla Pazartesi akşamları reyting birincisi olmayı sürdüren Yasak Elma dizisi, hikayesi kadar oyuncularıyla da şaşırtmaya devam ediyor! İlk sezondan beri adeta ‘Kimler geldi, kimler geçti’ dedirten bir kadro ile ekranda yerini almakta dizi. Sürpriz isimler hikayeye eklenirken, beklenmeyen ayrılıklar da izleyiciye ters köşeler yaptırıyor!

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldıkları Yasak Elma dizisi, yayınlanan 133. bölümüyle de reytingleri alt üst ederek ilk sıraya yükseldi. Diziye sürekli olarak yeni isimler katıldıkça da hikaye bambaşka yerlere gidiyor ve heyecan hiç düşmüyor!

Temposu hep yukarda olan Yasak Elma’da ‘olmaz’ denilen her şeyi olduran bir hikaye mevcut! Sürekli değişen olaylarla birlikte kişiler de yenileniyor. Absürt hikayesi ile 6. sezonu da şimdiden garantileyen Yasak Elma dizisinin kadrosuna, son olarak bir isim daha ekleniyor!

Yasak Elma dizisine "Çok yakışır" dedirtecek yeni bir oyuncu geliyor! Bakın kim? 44

Üstelik Yasak Elma dizisinin izleyicisinin ‘çok doğru bir isim’ diye nitelendirme ihtimali yüksek bir oyuncu! Kim mi? Şebnem Dönmez… Oyuncu, rol aldığı her yapımda dikkat çeken bir isim. Entrika denilince de oynadığı başka karakterleri de düşünüp ‘tam onun dizisi’ yorumunu yapma ve ‘çok yakışır’ demek fazla olmaz!

Başarılı oyunculuğu ile Şebnem Dönmez, Yasak Elma’ya bambaşka bir hikaye ile gelecek. En son ‘Son Yaz’ dizisinde oynayan Dönmez, bu kez Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın kadrosunda…

Yasak Elma dizisine "Çok yakışır" dedirtecek yeni bir oyuncu geliyor! Bakın kim? 45

Hikayeye kim olarak dahil olacağı da ortaya çıktı! Biran Damla Yılmaz’ın hayat verdiği Kumru’nun annesi, Doğan’ın eski eşi Handan Kılıç…

Daha şimdiden ortalığın fazlasıyla karışacağı aşikar! Kumru’nun annesinin çıkıp gelmesi, Yıldız’ı da fazlasıyla ilgilendiren bir durum! Bakalım Handan Kılıç, ortalığı nasıl dağıtacak!

Bu arada yapımcı firma Medyapım’ın instagram hesabından da Şebnem Dönmez’in kadroya katıldığı haberi verildi. İzleyici, bu duyurunun altına şimdiden sevinçli yorumlar yapmaya başladı bile.

Yasak Elma dizisine "Çok yakışır" dedirtecek yeni bir oyuncu geliyor! Bakın kim? 46

Bu arada Handan Kılıç karakteri, dizide daha önce yer almış bir karakteri de hatırlattı. Soyadı tesadüf mü, yoksa ilerleyen bölümlerde başka bir sürpriz mi çıkacak izleyip göreceğiz ancak izleyenler, geçtiğimiz sezonlarda Nadir Kılıç ismini hatırlayacaktır.

Talat Bulut’un canlandırdığı Halit’in düşmanı olan ve Hakan Karahan’ın canlandırdığı Nadir Kılıç ile Handan Kılıç’ın bir bağı var mı, geçmişten bir hesap ortaya mı dökülecek büyük merak konusu oldu!

Hatta bazı izleyiciler sosyal medyada, Handan’ın, Nadir’in kardeşi olabileceği yorumlarını da yapmakta. Senarist izleyiciye bu yönde bir sürpriz mi hazırlıyor, sadece bir soyadı benzerliği mi ilerleyen bölümlerde izleyip göreceğiz. Fakat Handan Kılıç karakterinin diziye gelmesinin, tempoyu daha da yükselteceği şimdiden aşikar…