Ana sayfa Sosyal Medya Pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Elkızı’nın Songül’ü Gökçe Akyıldız, yeni projesini açıkladı!

Pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Elkızı’nın Songül’ü Gökçe Akyıldız, yeni projesini açıkladı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Fox TV’nin Elkızı dizisinde yer alan genç oyuncu Gökçe Akyıldız, asıl çıkışını 2015 ile 2018 yılları arasında yayınlanan ve o dönem çok ses getiren Kırgın Çiçekler dizisinde hayat verdiği Songül karakteriyle elde etti. Elkızı erken final yapan kısa süreli bir proje olsa da kendisini özleyen hayranları için güzel bir başlangıç yaptı. Öte yandan oyuncunun yıllar içerisindeki değişimi de gözlerden kaçmadı.

All Dergisi’nin Şubat sayısı için objektif karşısına geçen oyuncunun değişimi de dikkat çekmişti. Dergiye birbirinden çarpıcı pozlar vermişti. Oyuncu dergide yayınlanan pozlarını instagram hesabından da paylaştı ve hayranlarından güzel geri dönüşler aldı.

Pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Elkızı’nın Songül’ü Gökçe Akyıldız, yeni projesini açıkladı! 7

Gökçe Akyıldız, önceki gün alıveriş merkezi çıkışı muhabirlerin sorularına cevap verdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi tatlı bir heyecan yaşadığını söyleyen oyuncu şu açıklamada bulundu;

“8 Mart’ta genç kızların yararına podyuma çıkacağım. Onun provaları için geldim. Böyle bir projede yer alacağım için çok mutluyum. Tatlı bir heyecan yaşıyorum. İlk defa podyuma çıkacağım”

Gökçe Akyıldız’ın Elkızı dizisindeki macerası kısa sürmüştü ancak oyuncu, TRT’nin dijital platformu için çekilecek olan İstiklal Marşının yazarı Mehmet Akif Ersoy’un hayatını konu alan Akif dizisinde de rol alıyor. Oyuncu dizide, ünlü şair Mehmet Akif Ersoy’un büyük kızı Cemile karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.