Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin eski oyuncusu Korona’ya yakalanınca filmin kadrosundan ayrıldı!

Yasak Elma dizisinin eski oyuncusu Korona’ya yakalanınca filmin kadrosundan ayrıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Tüm dünyada yaşanan Korona virüs salgını sonrasında pek çok ünlü isminde bu hastalığa yakalandığı ortaya çıkıyor. Dizi setlerinde alınan sıkı önlemler sayesinde çekimler devam ediyor ama oyuncuların veya ekip çalışanlarının bu virüse yakalandığı haberleri de duyuluyor zaman zaman.

Sürekli testlerin yinelendiği setlerde çalışma koşulları da olabildiğince kurallar çerçevesinde işliyor. Ancak tabii bu virüse yakalananlar, bir süre karantinada kalıyor ve evlerinde ya da hastanede tedavileri sürüyor. İyileşenler setlere tekrar dönüyor.

Geçtiğimiz sezonlarda Yasak Elma dizisinde kısa bir süre rol alan bir ismin de bu virüse yakalandığı öğrenildi. Hatırlanacağı üzere dizide Onur Tuna’nın oynadığı Alihan karakteri, 2 sezon önce Sevda Erginci’nin oynadığı Zeynep karakteri ile diziden ayrılmıştı.

Alihan’ın eski sevgilisi olarak ortaya çıkan Elif karakteri de diziyi izleyenlerin hatırlayacağı bir isim. Genç oyuncu Cansu Melis Karakuş, Elif karakteri ile bir süre dizide yer almıştı.

Yasak Elma dizisinin eski oyuncusu Korona'ya yakalanınca filmin kadrosundan ayrıldı! 7

Daha önce Çilek Kokusu, Fi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde de oynayan Cansu Melis Karakuş’un Juli Sanat’ın yapımcılığını üstlendiği 7 Melek isimli filmde oynamaya hazırlanırken, korona virüse yakalandığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, oyuncunun pozitif çıkmasının ardından filmin kadrosundan ayrıldığını belirtti.

CANSU MELİS KARAKUŞ KİMDİR?

1991 yılında dünyaya gelen Cansu Melis Karakuş aslen Konyalı. Babası Konyalı olan Cansu Melis Karakuş’un annesi de Suriye kökenli. Annesi ve babası Cansu Melis Karakuş 16 yaşlarında iken ayrıldıkları için Cansu Melis Karakuş da annesi ve kardeşi ile birlikte İstanbul’da yaşıyor.

Yeditepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nü kazandığı zaman Kemal Doğulu ve Nihat Odabaşı’nın “Sen tam bir modelsin, kendini harcıyorsun” demesi üzerine modelliğe başladı. O günden sonra hemen bir ajansa kayıt oldu. Yarışmaya son dakika kararıyla giren ve birinci olan Karakuş, daha sonra Türkiye’ye uluslararası arenada ikincilik getirdi.

1.85 metrelik boyu ve kusursuz fiziği ile dikkat çekmeye başladı. 2014 Best Model olan Cansu Melis Karakuş, daha tacını yeni güzele teslim etmeden oyunculuk teklifleri almaya başladı ve kendini bu yöne çevirmeye karar verdi.