Ana sayfa Sosyal Medya Mert Fırat, İzmir’deki depremzedelere yardım etmek isteyenler için o adresi yayınladı

Mert Fırat, İzmir’deki depremzedelere yardım etmek isteyenler için o adresi yayınladı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – İzmir’de meydana gelen ve 6.9 şiddetinde olduğu ifade edilen deprem sonrasında göçük altındakileri kurtarma çalışmaları hala sürüyor. Depremin üzerinden 65 saat geçmesine rağmen sağ çıkarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek, herkes için umut oldu.

Zamanın uzaması ve yaşam koşullarının zorlaşması sonrasında umutlar azalırken, önce İdil sonra Elif isimli iki çocuğun sağ bir şekilde göçükten çıkarılması herkesi umutlandırdı.

Evleri yıkılan ya da binaları büyük hasar gören vatandaşların çadırlarda bekleyişleri ise sürüyor. Belediyenin ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle yiyecek, içecek, barınacak ihtiyaçlarının karşılanmaya çalışıldığı bir ortamda, pek çok ihtiyaç da hala gündemde.

Bu yardımların organize edilmesinde İhtiyaç Haritası isimli sivil toplum kuruluşu da destek vermekte. Ünlü Oyuncu Mert Fırat’ın da kurucuları arasında yer aldığı kurum, İzmir için çeşitli çağrılar, duyurular yapıyor.

Mert Fırat, kendi sosyal medya hesaplarından İzmir’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere belirlenen malzemelerin nereye götürüleceğini bilmeyen kişilere adres bilgileriyle yanıt verdi.

İlgilenenler için aşağıda bu paylaşımı yayınlıyoruz…

???? Bireysel destek olmak isteyenlerin dikkatine!

???? İzmir için yayınlanan güncel ihtiyaçlar için bireysel desteklerinizi SADECE aşağıdaki adrese göndermeniz veya götürmeniz ricamızdır! @ihtiyacharitasiofficial

???? Bayraklı Belediyesi Osmangazi Engelliler Merkezi – Osmangazi mahallesi 617/9 sokak no: 3 Bayraklı / İzmir

❗Bu adres haricinde bireysel gönderiler kabul edilmemektedir.