Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi sezon finali yaparak büyük bir avantajı kaçırıyor!

Yasak Elma dizisi sezon finali yaparak büyük bir avantajı kaçırıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, sezonun sonuna doğru ekrana gelmeye başladı ama sezon sonunda final yapıyor.

12. bölümüyle 4 Haziran Pazartesi akşamı sezon finaline gideceği duyulan dizinin müdavimleri, sosyal medyada duruma tepki gösteriyor.

Henüz kısa bir süredir ekranda olan dizinin 12. bölümde sezon finali yapmasını izleyenler hiç hoş karşılamadı.

Dün akşam yayınlanan 12. bölüm tanıtımında sezon finali olacağını duyan izleyenler, sosyal medyadan bu kararı eleştirdiler.

“Daha yeni başladı, hemen final mi yapılır!”, “Ne çabuk sezon finali yapıyorsunuz?”, “Konular biraz ilerleseydi, bu kadar çabuk mu sezona veda edilir?”, “Tam alıştık bitiyor!”, ” Ne kadar saçma! Daha yeni baslamış diziye sezon finali yapmak” şeklinde yorumlar yapan izleyenler, Zeynep ve Alihan konusunda yaşanacak gelişmeleri de merakla bekliyor.

Yasak Elma dizisi sezon finali yaparak büyük bir avantajı kaçırıyor! 7

Yasak Elma, Pazartesi akşamları ekrana gelen Çukur ve Söz karşısında da ciddi bir mücadele vererek bu haftaki bölümüyle Total ve AB kategorilerinde 2. sıraya yerleşmeyi başarmıştı.

Reytingleri de iyi giden dizinin bir süre daha devam etmesi gerektiğini düşünen izleyiciler, tam da böyle bir başarının üstüne bu kararın alınmasına karşı çıkıyor.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Sezon başında ekran yolculukları başlayan dizilere kıyasla Yasak Elma’nın bir süre daha devam etmesi bekleniyordu. İzleyicinin üst sıralara çıkardığı dizinin, en azından bir kaç bölüm daha devam etmesi dizinin akıbeti açısından da avantaj olacaktı.

Üstelik geçtiğimiz hafta Çukur’un yayın saatinin ileri alınması nedeniyle Yasak Elma, bu boşluktan yararlanıp çok iyi bir reyting almışken!

Henüz yeni başlayan bir dizi olarak yükselişini sürdüren Yasak Elma, en azından bir kaç bölüm daha devam edip sonra sezon finali yapabilirdi. Bu şekilde, erkenden sezon finali yapan Söz ve Çukur dizilerinin yokluğunda, çok daha fazla kitleyi kendisine çekebilir, yeni sezon için de yerini sağlamlaştırabilirdi.

Ancak kanal, sezon finaline gitme kararı aldı. Sosyal medyada da izleyenlerden eleştiri toplamaya devam ediyor.

Alınan bu karar Yasak Elma’nın bir sonraki sezonunu nasıl etkileyecek hep birlikte izleyip göreceğiz!

İşte sezon finali tanıtımı: