Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinin sürprizini Selin Ciğerci bozdu!

Yasak Elma dizisinin sürprizini Selin Ciğerci bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi büyük bir başarı ile yoluna devam ediyor. İlk iki sezonu beğeni toplayan dizi, asıl çıkışını ise 3. sezonda gerçekleştirdi. Nesrin Cavadzade, Şevval Sam ve Eda Ece üçlüsü, bu büyük başarının mimarı oldu. Özellikle de Eda Ece, doğaçlama performansıyla Yıldız karakterini farklı bir noktaya taşıdı ve bu durum da dizinin itici gücü oldu.

Eda Ece, geçtiğimiz gün 30. yaş gününü kutladı. Bodrum’da tatil yapan oyuncuya, dizideki rol arkadaşları Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade de sürpriz yaparak eşlik etti.

Yasak Elma dizisinin 3 ünlü isminin yanında bir başka ünlü daha vardı. Sosyal medya paylaşımları ile çok konuşulan Selin Ciğerci, yaptığı paylaşım ile dikkat çekti.

Yasak Elma dizisinin sürprizini Selin Ciğerci bozdu! 8

“Eda Ece mutlu yıllar. Çok tatlı çok… Yıldız… Yeni sezon başlasa da izlesek” diye mesaj bırakan Selin Ciğerci’ye yeni sezonda dizide rol alıp almayacağı soruldu.

Ciğerci, “Sürpriz. Aklıma geldikçe heyecanlanıyorum, sus” diye yanıt verdi. İşte bu mesaj ünlü ismin dizide rol alacağı şeklinde yorumlandı.

Yasak Elma dizisinin sürprizini Selin Ciğerci bozdu! 9