Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır’ın büyük şanssızlığı son buldu!

Gökçe Bahadır’ın büyük şanssızlığı son buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, arkadaşları ile birlikte uzun ve yorucu bir çalışma ile yeni bir proje hazırladı.Gökçe Bahadır’ın sahnede yüksek bir tempo sunduğu, Sezen Aksu şarkılarını söylediği, dans performanslarını sergilediği ve oyunun başrolünde yer aldığı bir proje…

İzmir’in Kızları isimli müzikli oyun için büyük bir emek ortaya kondu. Gökçe Bahadır da projeye aylarını verdi. Ancak koronavirüs pandemisi ortaya çıkınca bu büyük çaba bir anda boşluğa düştü. Tiyatro salonlarının uzunca bir süre açılamayacağı gerçeği ortadayken, Gökçe Bahadır da büyük bir şanssızlık yaşadı.

Ancak gelen haberler ünlü oyuncu ve ekip arkadaşları adına son derece sevindirici… Müzikli oyun için yaz aylarında en azından açıkhava tiyatroları bir kurtarıcı oldu.

Önceki gün kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, “İzmir’in Kızlarını ağustos sonunda sahneleyeceğiz inşallah” diye konuştu. Açıkhava Tiyatroları için yapılan çalışmalar devam ediyor. Oyunun nerede ve ne zaman sahneleneceği ile ilgili detaylar merakla bekleniyor.