Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven, Zalim İstanbul’dan geriye ne kaldığını çok güzel anlattı

Berker Güven, Zalim İstanbul’dan geriye ne kaldığını çok güzel anlattı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Berker Güven, Vatanım Sensin dizisinde Aleksi karakteri ile izleyicilerle ilk kez buluştuğunda, yeteneğinin olduğunu göstermişti. Ancak oyuncu kariyerinde asıl çıkışını Zalim İstanbul ile yaptı.

Kanal D ekranında 39. final bölümü bu akşam yayınlanacak olan dizide Nedim karakterine hayat veren Berker Güven, müthiş bir performansa imza attı. Özellikle Nedim’in tekerlekli sandalyede yer aldığı bölümlerdeki performansı oldukça başarılıydı.

Zalim İstanbul dizisinde Bahar Şahin ile birlikte öne çıkan isim olan Berker Güven, kariyerinde de önemli bir kilometre taşını bu yapım sayesinde aştı. Artık daha büyük projelerde başrolü eline alabileceğini de gösterdi.

Zalim İstanbul dizisi ekrana veda ediyor. Ancak arka planda dizinin genç oyuncularının yakaladığı müthiş uyum ve birliktelik kalacak. Berker Güven, Ozan Dolunay, Bahar Şahin, Sera Kutlubey çok iyi anlaştı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da dostluklarının geliştiği görüldü.

Berker Güven diziye veda mesajlarıyla da sosyal medyada dikkat çekti. “The Last Dance” notu ile aşağıdaki fotoğrafı yayınlayan oyuncu, binlerce beğeni aldı.

blank

Dizide genç oyuncular arasında başlayan dostluğu anlatan bir başka paylaşım daha yapan Berker Güven, “Ay resmen, ünlü arkadaşlarımla fotoğraf çekilmişim gibi” esprisi ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Bahar Şahin, Ozan Dolunay ve Sera Kutlubey fotoğraftaki diğer ünlü isimlerdi.

blank