Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisiyle ilgili İspanya’dan gelen haberi Eda Ece paylaştı…

Yasak Elma dizisiyle ilgili İspanya’dan gelen haberi Eda Ece paylaştı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bu sezon sonunda final yapacak olan Med Yapım imzalı Yasak Elma dizisinin ünü, Türkiye sınırlarını aştı. Dizi, dünyanın farklı ülkelerine satılırken, özellikle İspanya’da da ayrı bir ilgiyle izlenmekte. 6. sezon ile devam eden dizi, absürt komedi türüyle de öne çıkıyor.

Dizinin vazgeçilmez iki ismi Şevval Sam ve Eda Ece, ilk bölümden beri Yasak Elma’nın en sevilen ikilisi oldular. Yıldız ve Ender karakterlerinin 2. sezondan sonra çok daha farklı ve komedi yönü ağır basan bir şekilde kurgulanması ile, iki karakter adeta fenomen isimler haline dönüştü!

Başarılı oyunculukları ile unutulmayacak iki dizi karakteri ortaya çıkaran Şevval Sam ve Eda Ece, son günlerde ise ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrasında depremzedeler için yaptıkları destekler ile dikkatleri çektiler.

Yasak Elma dizisiyle ilgili İspanya'dan gelen haberi Eda Ece paylaştı... 9Yasak Elma dizisiyle ilgili İspanya'dan gelen haberi Eda Ece paylaştı... 9

Eda Ece, depremin ilk günlerinden başlayarak maddi katkılarını örnek olması dolayısıyla paylaşırken, aynı zamanda depremzedeler için yaptığı kıyafet yardımları ile de dikkatleri çekti. Oyuncunun ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasına da katılarak canlı yayında yer alması da bir başka önemli destekti.

Şevval Sam da bölgeye gidecek ihtiyaçlar için sürekli sosyal medya hesabından paylaşım yaparken, koordinasyonların çalışmalarına da ayrıca desteler verdi.

Eda Ece, geçtiğimiz gün ise Yasak Elma ile ilgili bir paylaşımı ile dikkat çekti. Günlerdir depremle ilgili paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu, bir de rol aldığı dizinin İspanya’da izlenme rekoru kırdığı haberini paylaştı.

Yasak Elma dizisiyle ilgili İspanya'dan gelen haberi Eda Ece paylaştı... 11

Latin Amerika’da ‘Pecado Original’ adıyla yayınlanmakta olan dizinin son bölümünün 12,1 share ve 3 milyon 560 bin kişiye ulaştığı ifade edilmekte. Eda Ece, bu sevindirici haberi instagram sayfasından paylaşarak alkış, gül, kalp ve Yasak Elma’yı temsilen elma emojileri ile paylaştı…