Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma izleyicisi yeni sezonda çok farklı bir Eda Ece görecek!..

Yasak Elma izleyicisi yeni sezonda çok farklı bir Eda Ece görecek!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Fox TV’nin beşinci sezonu geride bırakan Yasak Elma dizisinde canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle fenomen olan oyuncu Eda Ece, dizisinin sezon finalinin ardından imajını yeniledi.

Başarılı oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren Eda Ece sarı saçlarının rengini değiştirdi. Kendi doğal saç rengine dönen oyuncu, yeni imajını sosyal medyada hayranlarıyla da paylaştı.

Sarı saçlarından vazgeçen Eda Ece, paylaşımında “İmaj değişikliğine gittim çok sıkılmıştım. Kendi rengine döndürdük, sarı ışıltısını ekledik ama o olmadan olmaz” ifadelerine yer verdi.

Yasak Elma izleyicisi yeni sezonda çok farklı bir Eda Ece görecek!.. 7

Yeni sezonda da Yasak Elma dizisiyle ekran macerasını sürdürecek olan Eda Ece şu sıralar dinlenip yoğun geçen bir sezonun yorgunluğunu atıyor.

Oyuncunun yeni imajına hayranları tarafında kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Pek çok hayranı bu rengi oyuncuya daha çok yakıştırdı.

Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan oyuncu şu sıralar yeni reklam filmiyle de gündemde. Eda Ece’nin işbirliği yaptığı Yemeksepeti’nin “Gözünü Alamayanlar” reklam serisinin yeni bölümü yayımlandı.

Eda Ece’nin yer aldığı reklam filminde, oyuncu bu defa denizin ortasında ve çevresi köpek balıklarıyla çevrili halde karşımıza çıkıyor.