Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma setinde, Eda Ece’den sonra 3 kişinin daha koronaya yakalandığı ortaya çıktı!

Yasak Elma setinde, Eda Ece’den sonra 3 kişinin daha koronaya yakalandığı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma’nın setinde bir kaç gündür korona paniği yaşanıyor! Dizinin başrolünde yer alan isimlerden Eda Ece’nin iki gün önce koronavirüse yakalandığı öğrenilmiş ve durum dün akşam medyanın gündemine gelmişti. Eda Ece’nin hastalığı ağır geçirdiği öğrenilirken, setten 3 kişinin da virüsü kaptığı ortaya çıktı!

Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde Yıldız’ı oynayan Eda Ece, dizideki rolüyle birlikte, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da çok konuşulan ve dikkat çeken bir isim. Oyuncunun bir kaç gün önce dış çekimde soğuk havaya karşın ince bir kıyafetle olduğu fotoğrafını paylaştığı görülmüştü.

Paylaşımına “Hasta olmak istiyorsanız kış aylarında ince giyinip dış sahne çekin. Gün gece farketmez” notunu düşmüş, sonrasında da “Donuyorum anlasana” şeklinde değiştirmişti.

Oyuncunun bu paylaşımının ardından pek çok kişi hasta olup olmadığını sormuştu. Eda Ece “Geçer iki güne” diyerek mevsimsel bir duruma işaret etti ama durumun daha ciddi olduğu yeni ortaya çıktı!

4 gün önce yaptığı bu paylaşımın ardından bir anda sosyal medya paylaşımlarını da kesen oyuncunun koronavirüse yakalandığı öğrenilirken, Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Eda Ece, hastalığı ağır şekilde geçirmekte.

Yasak Elma setinde, Eda Ece'den sonra 3 kişinin daha koronaya yakalandığı ortaya çıktı! 7

Bu arada Eda Ece’nin testinin pozitif çıkmasının ardından tüm sete ve oyunculara da yeniden test yapıldığı tahmin edilmekte. Set çalışanı 3 kişinin daha koronaya yakalandığının ortaya çıktığı ifade ediliyor.

Gelecek hafta 100. bölümüyle dalya demesi beklenen dizideki bu talihsiz gelişme ile birlikte, senaryonun da yeniden revize edildiği ve Eda Ece’nin olduğu sahnelerin yeniden düzenlendiği öğrenilmişti.

Son gelen bilgilere göre, dizide Berk Oktay’ın oynadığı Çağatay karakterinin doğum gününde, Eda Ece’nin oynadığı Yıldız olmayacak! Nasıl bir hikaye ile bu durum kurtarılacak, onu da izleyip hep birlikte göreceğiz.

Biz de Eda Ece ve dizinin setinde koronaya yakalanan diğer çalışanlara geçmiş olsun diyoruz… Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…