Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma setinde Şahika yine iş başında!

Yasak Elma setinde Şahika yine iş başında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakteri, kıyafetleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Genelde mini etek giyen, dekolteden ödün vermeyen bir karakter Şahika…

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade de dizide tüm güzelliğini sergiliyor. Oyuncu, başarılı performansıyla da hayranlarından ilgi görüyor ve takdir topluyor… Setten zaman zaman paylaşımlarda bulunan oyuncu, bu sefer de yönetmen Hakan Dinçkuyu ile araç içindeki fotoğrafını yayınladı.

Şahika karakteri dizinin 83. yeni bölümünde ortalığı fena karıştıracak. Nesrin Cavadzade ise, beyazlar içindeki haliyle “Şahika yine iş başında” dedirttirdi. Oyuncunun hayranları, güzelliğine yönelik birçok yorum yaptı. Kar beyazı veya Pamuk Prenses anlamına gelen “Show White” ifadesi ile paylaşımda bulunan oyuncu, binlerce de beğeni topladı.

Yasak Elma setinde Şahika yine iş başında! 7

Peki dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde neler izleyeceksiniz?

Şahika’yla el sıkışan Halit, Şahika’nın elindeki fotoğrafları almaya çalışır. Her şeyden habersiz olan Yıldız düğün hazırlıklarıyla uğraşırken, diğer taraftan Şahika da kendince hazırlık yapmaktadır. Halit ise ona oyun oynayan herkesten intikam almaya yemin etmiştir ve hiç kimsenin beklemediği bir hamleyle herkesi şoke eder.