Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder, Fatih Artman ve Barış Falay’ın bir benzerliği var ki çok şaşıracaksınız

Canan Ergüder, Fatih Artman ve Barış Falay’ın bir benzerliği var ki çok şaşıracaksınız

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanmaya başladıktan sonra büyük bir çıkış yapan Menajerimi Ara dizisinin dün akşam Arıza’yı geçerek AB grubunda en çok izlenen dizi olması ve genel sıralamada 2. duruma yükselmesi çok önemli bir gelişme oldu. Dizinin setinde ekipten gelen paylaşımlarda ne kadar keyifli bir ortam olduğunu anlatıyor.

Uzun süre dizilere ara veren Canan Ergüder ve Barış Falay ile birlikte farklı bir karakter ile hayranlarını şaşırtan Fatih Artman, kardeşlik pozu verdi… 3 ünlü oyuncunun birbirlerine olan benzerlikleri de dikkatlerden kaçmadı.

Canan Ergüder, “Göz ve burun kardeşliği” notu ile fotoğraf paylaştı ve takipçiler de 3 ünlü oyuncunun yüzündeki detayların birbirlerine ne kadar çok benzediğini ilk kez fark etti.

Menajerimi Ara dizisinin setinden yansıyan bu hoş fotoğrafa takipçiler “Güzel kardeşlik” diye yorum bıraktı. Demet Evgar’ın da bu benzerliğe şaşırdığını emojilerle ifade ettiği paylaşıma bir takipçi ise şu yorumu bıraktı: “Harikasınız, böyle bir zamanda azda olsa biraz yüzümüz gülüyor, umarım her şey ülkemiz için iyi olur.”

İşte Canan Ergüder’in herkesi şaşırtan o paylaşımı:

Canan Ergüder, Fatih Artman ve Barış Falay'ın bir benzerliği var ki çok şaşıracaksınız 7