Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma sezon finaliyle büyük şok yaşatacak! Ender’i kim öldürmeye çalıştı?

Yasak Elma sezon finaliyle büyük şok yaşatacak! Ender’i kim öldürmeye çalıştı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 47. bölümle sezon finali yapacak.

Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece’nin oynadıkları dizinin final tanıtımı çok şaşırttı.

Ender ve Şahika’nın restleştiği sahne büyük dikkat çekti. Ender’in “Senin kötü ruhlu biri olduğunu biliyordum ama birini öldürebilecek kadar hasta ruhlu olduğunu düşünememiştim” sözleri üzerine Şahika’nın “Bence ölümü çok kolay oldu. Bu arada karşıma çıkmaya devam edersen işte o zaman kötü tarafımla karşılaşacaksın” sözlerinden daha önce birini öldürdüğü ortaya çıktı.

Yaşlı bir adamla evlenen ve yurt dışında yaşayan Şahika’nın, adamın mirasına konmak için onu bir şekilde öldürdüğü düşüncesini doğuran bu sözlerden sonra, Şahika’nın Ender’den daha gözü kara biri olduğu anlaşıldı.

Yasak Elma sezon finaliyle büyük şok yaşatacak! Ender'i kim öldürmeye çalıştı? 7

“Ne yapacaksın beni de mi öldüreceksin” diyen Ender’e, Şahika’nın “Gözümü bile kırpmadan” sözleri ise dikkat çekti.

Dizinin sezon finalinde Ender’i öldürmek isteyen iki kişi daha ortaya çıktı! Yıldız’ın Ender’e “Şu anda senin gırtlağını sıkıp boğazın sularına atmamak için kendimi zor tutuyorum” sözlerinin ardından, Yiğit’in Ender’in kapısına gelip, “Sen nasıl bir insansın, nasıl bir annesin” sözleri de şaşırttı.

Sezon finalinde büyük bir şok yaşanacağı tanıtımla ortaya çıkmış oldu. Tanıtımın sonunda Ender’in deniz kenarında bir yerdeyken kafasına sert bir cisimle vurulduğu ve denize düştüğü anlar çok şaşırttı.

Tüm bu konuşmaların ardından Ender’in ölüp ölmediği ve onu kimin öldürmeye çalıştığı da merak konusu oldu.

İşte 47. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Zerrin’in Ender’in konuşmasından etkilenerek Zeynep’ten düğün hediyesini geri istemesi Alihan ve Zeynep arasında yeni bir gerginlik nedeni olur. Yıldız, Halit’i yeniden kazanmak için çabalamaya devam ederken, yeni sekreterin Halit’e olan yakınlığı onu çileden çıkarır. Ender hedefine adım adım yaklaşmakta ve Yıldız’ın bir hatasını kollamaktadır. Şahika’nın Halit’le tanışması herkes için beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.