Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma sonunda birinci oldu, Sefirin Kızı ile yarış başladı; Çukur inişte!

Yasak Elma sonunda birinci oldu, Sefirin Kızı ile yarış başladı; Çukur inişte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 9 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan diziler arasındaki müthiş rekabet yeni bir dönemin kapılarını açtı.Daha önce pazartesi akşamlarının 3. dizisi olarak görülen Yasak Elma vites yükseltti. Çukur dizisi ise büyük kayıp yaşadı.

Seferin Kızı’nın yeniden şahlandığı pazartesi akşamları artık reytinglerde müthiş bir yarışa tanıklık edeceğiz. Bir kaç haftadır Çukur’un ön plana çıkmasının ardından Yasak Elma kendini göstermeye başlamıştı. Sefirin Kızı kısa bir düşüş sürecinden geçti ama yine toparlandı.

9 Mart Pazartesi akşamı total ve ABC1 gruplarının birincisi Sefirin Kızı dizisi oldu. Şaşırtan gelişme ise AB grubunda yaşandı Yasak Elma haftalar süren yükselişini birincilik ile taçlandırdı. Yani AB grubunun zirvesinde artık Yasak Elma gerçeği var…

Çukur dizisi ise totalde güçlü ama birinciliği Sefirin Kızı’na kaptırıp, 2. sırada yer aldı. Yasak Elma totalde 3. durumda.

AB grubunda Yasak Elma’nın birincilik başarısının ardından Sefirin Kızı 3. ve Çukur da 4. sırada bulunuyor. Zalim İstanbul 10. sıradan listeye girdi.

ABC1 grubunda ise Sefirin Kızı 1. olurken, Yasak Elma 3.sırada ve Çukur da 4.durumda bulunuyor. Zalim İstanbul yine 10. sıradan listeye giriş yaptı.

İşte 9 Mart Pazartesi akşamı ilk 10 program listesi:

Yasak Elma sonunda birinci oldu, Sefirin Kızı ile yarış başladı; Çukur inişte! 7