Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma ve Kağıt Ev’den sonra Tuvana Türkay yeni dizisini buldu!

Yasak Elma ve Kağıt Ev’den sonra Tuvana Türkay yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuvana Türkay hem yeteneği hem de güzelliği ile göz önünde olan kadın oyunculardan birisi.2009 yılından bu yana setlerde boy gösteren oyuncu, birbirinden farklı rollerde yer aldı.Yer Gök Aşk’taki Bade karakterinden, Kara Para Aşk’taki Bahar’a geçiş sürecinde büyük popülerlik elde etti.

Sinema filmlerinde de birçok rolde izlediğimiz oyuncu, Son dönemde iki önemli diziyle ekranda varlık gösterdi. Bu dizilerden birisi Yasak Elma’ydı… Leyla karakterine hayat veren oyuncu 22 bölüm boyunca hikayede yer aldı. Birçok izleyicilerin eleştirdiği karakterin ömrü uzun sürmedi. Bir süre dinlenen Tuvana Türkay, bu sezonun sonlarına doğru Star TV ekranında ortaya çıktı.

Kağıt Ev isimli dizide Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte başrolü paylaşan oyuncunun yeni macerası da kısa sürdü. Dizide Azra karakterine hayat veren Tuvana Türkay, sadece 8 bölüm süren yapımda elinden gelen çabayı sergiledi. Tuvana Türkay’ın yeni sezondaki dizisi de ortaya çıktı.

Yasak Elma ve Kağıt Ev'den sonra Tuvana Türkay yeni dizisini buldu! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş, genç oyuncunun yeni sezonda Kanal D ekranında yer alacağını duyurdu. Daha önce Çember dizisinin yeni bölümleri çekilecek. Farklı bir formatta yayınlanması beklenen dizinin oyuncu kadrosu da iddialı isimlerden oluşturuluyor.

Yapımcı Abdullah Oğuz’un titizlikle sürdürdüğü dizinin hazırlıkları devam ediyor… Oyuncular ise bir bir ortaya çıkıyor. Barış Bağcı önceki projeden yeni ekibe katılan tek oyuncu oldu. Ayrıca Tuvana Türkay ile birlikte Özgürcan Çevik ile de anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

Yasak Elma ve Kağıt Ev'den sonra Tuvana Türkay yeni dizisini buldu! 9

Özgürcan Çevik, son olarak Şevkat Yerimdar isimli dizide yer almıştı ve 2 yıldır da herhangi bir projede görünmemişti.

Her bölüm bir cinayet olayının işleneceği diziye konuk oyuncular da katılacak ve her bölüm heyecanlı, aksiyon dolu sahnelerle izleyicilerin karşısına çıkacak.