Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da bir cinayet eksikti! Ender’in korkunç planı ne?

Yasak Elma’da bir cinayet eksikti! Ender’in korkunç planı ne?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Yasak Elma dizinin 22. bölüm fragmanı, izleyenleri şoke etti! Ender, Yıldız’ın hamile olduğunun ortaya çıkmasından sonra, Halit’i elde etme planlarını üst noktaya taşımaya kararlı.

Tam her şeyin yolunda gittiğini sanırken ortaya çıkanlar Ender’i çok kızdırıyor. Tanıtımda Caner’in “Abla sen kafayı mı yedin, katil mi olacağız?” sözleri şaşkınlık yarattı.

Ender’in yaptığı plan her ne ise işe evin çalışanı Aysel’i de dahil ediyor. Yıldız’ın başına nasıl bir iş getireceği henüz anlaşılamayan Ender, Halit’in de kafasını ‘Bebek senden mi?’ sözleriyle fena karıştıracak.

Bu arada Halit’in Yıldız’ı “Sadece seni değil, kardeşini, Bursa’daki anneni bile doğduğuna pişman ederim” sözleri şoke etti.

Yasak Elma'da bir cinayet eksikti! Ender'in korkunç planı ne? 7

Yıldız, nasıl bir kapanın içine kısılacak? Ender’in planı ne ve Halit, onu neden tehdit etti?

Bu sorular yanıtını yeni bölümde bulacak ama heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı 22. bölüm tanıtımı izleyenleri de çok şaşırttı.

Ender’in Halit’i elde etmek için ne kadar ileri gidebileceğini hep birlikte göreceğiz.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizi, yeni bölümde sürpriz gelişmelerle ekranda olacak.

İşte 22. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Alihan ve Zeynep sonunda hak ettikleri mutluluğu yaşamaya ve ayrıyken kaybettikleri zamanı telafi etmeye karar verirler. Halit, Yıldız’ın tüm gerçeğini öğrenmiş ve deliye dönmüştür. Yıldız artık hem Halit’i, hem de Kemal’i kaybetmiştir. Ender artık kazandığına emindir. Yıldız’ın ise yenilgiyi kabul etmeye hiç niyeti yoktur.