Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma’da Yıldız doğum yaptı, Şahika’nın planı tutmadı! (51.bölüm fragmanı izle)

Yasak Elma’da Yıldız doğum yaptı, Şahika’nın planı tutmadı! (51.bölüm fragmanı izle)

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisi 3. sezonuna iyi başladı. Reytingler de çok iyi gelmekte… Sette her şey yolunda ve moraller yüksek. Dizi başarılı performansı ve izleyici ekran başında tutan hikayesi ile yolculuğuna devam ediyor. Dizinin 51.yeni bölümü 30 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranında olacak.

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisi 51. bölüm 1. fragmanında Ender, doğumdan hemen sonra evlatlık verdiği oğlu Yiğit’i çok özlüyor ve onunla yüzleşiyor.. Ender’in gözleri yaşlı şekilde oğluna sarılıyor. Yiğit ise bu duruma şaşırmakta…

Yıldız ise doğum yaptı. Çocuğunu kucağına alan Yıldız’ın mutluluğu görülmeye değer. Şahika, Halit’i dolduruyor ve bebeğinin babasının o olmadığını söylüyor. Yıldız ve Ender’in de birlik olup bunu kendisine kabul ettirmeye çalıştıkları iddiasını ortaya atıyor. Halit ise, “Hepinizden iğreniyorum” diye çıkıştı.

Dizi bir hayli ilginç bir hal aldı… Bakalım yeni bölümde başka neler olacak?

İşte 51. bölüm fragmanı:

50. bölümde neler olmuştu?

Ender’in Şahika’yı suçlamasıyla ev yangın yerine döner. Ender Erim’in sağlığı için, Yıldız’a yardım etmek zorunda olduğunu biliyordur. Yıldız ve Ender artık bir takım da olsalar, Şahika gibi bir güçle baş etmeleri zordur. Şahika’nın ise artık alt etmesi gereken iki düşmanı vardır. Bunun için elinden geleni ardına koymayacaktır.