Ana sayfa Dizi Fragmanları 3. sezon 2. fragman çıktı! Jet Sosyete büyük olay yapacak; söylemedi demeyin!

3. sezon 2. fragman çıktı! Jet Sosyete büyük olay yapacak; söylemedi demeyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranda başlayan yolculuğunu dijital dünyaya taşıyan ve yeni bölümleriyle puhutv’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ‘Jet Sosyete’ vurdulu kırdılı dizilere göndermeler yapan 3.sezon 1. fragmanında daha çok Çukur eleştirisini izlemiştik… 3.sezondan 2. fragman da paylaşıldı.

Bu sefer de dram dizilerine gönderme var. Bu görüntülerden birçok dram yapımına göndermeler bulunuyor… Jet Sosyete, dijital platformdaki bölümleriyle daha önceki 2 sezonun çok daha üzerine çıkacağını fragmanlarıyla gösteriyor.

İşte Jet Sosyete 3. sezon 2. fragmanı:

Gülse Birsel’in 60 dakikalık yeni bölümleri çok daha güçlü yazacağı, çekim ekibinin çok daha özenerek çekeceği sahneler ve oyuncuların rahat bir ortamda çok daha iyi performans sergileyecekleri biliniyor.

Bu görüntüler ile birlikte Jet Sosyete dizisi 3. sezonunda bambaşka bir hale bürüneceğini gösterdi.60 dakikalık bölümlerle yayınlanacağını daha önce açıklayan Gülse Birsel, güçlü esprilerle geliyor. Birçok diziye de Jet Sosyete üzerinden laf atılacağı da ortaya çıkmış oldu.

Jet Sosyete’, ekim ayından itibaren yeni bölümleriyle puhutv’de olacak.

Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Hasibe Eren, Sarp Apak gibi ünlü isimlerin buluştuğu Jet Sosyete’nin ilk sezonu Star TV, ikinci sezonu ise tv8 ekranlarında yayınlanmıştı.

Dizinin 3. sezonunda Çağlar Çorumlu ile Aslı Bekiroğlu’nun olmayacağını hatırlatalım. Bakalım Yaşar karakterinin yeri nasıl doldurulacak?

İşte Jet Sosyete 3. sezon 1. fragmanı: