Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Yıldız’ın mutlu olmasını bekleyenler çok yanılıyor!

Yasak Elma’da Yıldız’ın mutlu olmasını bekleyenler çok yanılıyor!

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin 9. bölümü 14 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Şevval Sam, Talat Bulut, Sevda Erginci, Eda Ece, Onur Tuna’nın başrolünde oynadıkları dizide yeni gelişmeler var. Görünen o ki Halit’le evlenmeyi başarsa da Yıldız’ın mutlu olmak gibi bir şansı olmayacak! Her an tepesinde gezen Ender, yeni planlarıyla Yıldız ve Halit’in evliliğini içten içe kemirecek.

İkiliyi bir arada tutabilecek tek şey aşk olmasına rağmen, zaten Yıldız için bu evlilik, zengin bir adam hayalinden ibaret. Dolayısıyla Ender gibi entrikacı bir kadın karşısında Yıldız’ın mücadele etmesi, çok zor. Görünen o ki, Yıldız’ın mutlu olmasını bekleyenler, pek de ümitli olmamalı!

İşte 9. bölüm özeti:

Halit’in hazırlattığı evlilik sözleşmesini imzalatmak istemesi üzerine Yıldız çok şaşırmıştır. Ama Halit’i de kaybetmek ve şüphelendirmek istemez. Ender, tüm olanlardan sonra Yıldız’dan intikam almakta ve onun bir açığını yakalamakta da kararlıdır.

Yasak Elma'da Yıldız'ın mutlu olmasını bekleyenler çok yanılıyor! 7

Yıldız ve Halit’in evliliği yüzünden yanlış anlaşılmak istemeyen Zeynep ise Alihan ile yaşadıkları ilişkiyi saklamaya karar verir. Yavaş yavaş Zeynep’e aşık olduğunu fark eden Alihan bu aşkın onu değiştirdiğinin farkına varır. Bunun üzerine ise yapacağı yeni hamle ile Zeynep’i hem şaşırtacak hem de çok üzecektir…