Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’daki taciz iddiası takipsizlikle sonuçlandı ama dizinin peşini bırakmıyor!

Yasak Elma’daki taciz iddiası takipsizlikle sonuçlandı ama dizinin peşini bırakmıyor!

tarafından ker_def
Fox TV ekranlarında geçtiğimiz sezon 12 bölümü ekrana gelen ve sezon finaliyle birlikte Talat Bulut’un kostüm asistanı genç kızı taciz ettiği iddiaları ile sarsılan dizi, yeni sezona hazırlanıyor.

Televizyon Gazetesi

Savcılığın delil yetersizliği nedeniyle takipsizlik verdiği taciz iddialarının yankısı hala devam ediyor.

Yapımcı, Bulut’un rolüne devam etmesi yönünde karar aldı. Dizinin oyuncularının bu duruma nasıl tepki verecekleri ise bilinmiyor.

Habertürk yazarı Esin Övet’e göre mahkemede yargılanma aşamasına gelemeyen bu taciz iddiası, izleyicilerin vicdan mahkemelerine taşındı.

“Tacizi nasıl ispat edebilirsiniz ki?” sorusunu yönelten Esin Övet, sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Böyle bir iddia ortaya atıldığı zaman iki taraf için de zorluk başlar. Bir kadın çıkıyor ve “Beni öpmeye çalıştı” diyor. Bir adam çıkıyor ve “Ben öyle bir şey yapmadım. İspat etsin “diyor. İyi de nasıl? Nasıl ispat etsin. Vicdan mahkemeleri artık ispat edecek bazı tacizleri. Yazılanlara çizilenlere bakıyorum ve ortaya çıkan durum bu.”

DİZİNİN YENİ SEZONU ÖNE ÇIKARTILMALI!

Yasak Elma'daki taciz iddiası takipsizlikle sonuçlandı ama dizinin peşini bırakmıyor! 7

Dizinin yeni sezonu öncesinde bu taciz iddiası ile ilgili gelişmeler hala gündemin ilk sıralarında… Dizinin yeni sezonunda neler olacağı, karakterlerin hikayeleri, yapılan yenilikler ve değişiklikler gibi konular ise gündemin alt sıralarına düştü.

Bu durumda dizinin yeni sezonda reytinglerini etkileme potansiyeli taşıyor.

Bir an önce diziyle ilgili gelişmelerin gündemin ilk sırasını kaplaması gerekiyor ki, yeni sezonda Yasak Elma dizisi yolculuğuna devam edebilsin.