Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim başarısız olursa günah keçisi şimdiden belirlendi; İrem Helvacıoğlu!

Seni Çok Bekledim başarısız olursa günah keçisi şimdiden belirlendi; İrem Helvacıoğlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Televizyon ekranlarında dizi izlemek ayrı bir keyif ve bu keyfi yaşayan da milyonlarca izleyici var. Ancak farklı yapımlara olan özlem de son dönemde daha çok ortaya çıktı. Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz ve Kırmızı Oda gibi diziler farklı konseptleri ile izleyicileri kendisine çekmeyi başardı.

Cuma akşamı da Star TV’nin çok iddialı dizisi Seni Çok Bekledim yayın hayatına başladı. İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz’in başrolündeki dizinin ilk bölümü de düşük reytingler alınca herkes şaşkına döndü. Zira her şey başrolün çok güçlü olması ile çözülmüyordu ve bu bir kez daha kanıtlandı.

Dizi hayranlarının dilinden düşürmediği klişe bir durum var, “Millet bıktı yerli dizi hikayelerinden başka şey anlatmak lazım”. İşte bu noktaya temas eden Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Seni Çok Bekledim dizisine yönelik eleştirilere tepki gösterdi.

Koloğlu, “Özcan Deniz’in dizisi ‘Seni Çok Bekledim’in şu an ekranda gösterimde olan dizilerden ne fazlası ne eksiği var konu itibarı ile” diye yorumda bulundu. Dizi başlarken Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’a şiddet uyguladığı yönünde ortaya atılan iddiaların da zamanlamasını kuşku ile karşıladığını ifade eden Sina Koloğlu, şu değerlendirmede bulundu:

“Hemen girişte babasından aldığı yüzüğü düşüreceği ve hikayenin başlayacağını biliyorsunuz. İşte mesele o düşen yüzüğü bulan kızın hallerinde. İnandırıcılık yok, ifade yok, karşılığı ‘dakika bir gol bir’ oluyor. Projenin sorunu burada başlıyor.”

Seni Çok Bekledim başarısız olursa günah keçisi şimdiden belirlendi; İrem Helvacıoğlu! 7

İrem Helvacıoğlu’nun canlandırdığı Ayliz karakterine yönelik ciddi bir eleştiri içeren bu sözler çok da haksız değil. Dizi hayranları da Helvacıoğlu konusunda sosyal platformlarda bazı olumsuz yorumlarda bulundular.

Sina Koloğlu ise bunu bir adım daha öteye taşıyarak şu tespiti yaptı: “Deniz’in ‘İstanbullu Gelin’de çok iyi anlaştığı Aslı Enver ile yakaladığı elektriği, İrem Helvacıoğlu’nda yakalaması mümkün görünmüyor. Oyunculukta kumaş farkı diyelim. Sonuçta, dizi gittiği kadar gider ve biter…”

Görüldüğü üzere İrem Helvacıoğlu daha ilk bölümü yayınlanan dizinin şimdiden günah keçisi olmaya aday bir isim olarak ortaya konuldu.

Seni Çok Bekledim dizisinin ilk bölüm reytingleri de iyi gelmemişti. Şayet dizinin ömrü kısa olur ise günah keçisi şimdiden hazır; İrem Helvacıoğlu…

Tabii ki bu düşüncede olmayanlar da çok. Sosyal medyada ünlü oyuncunun hayranlarından büyük destek bulduğu da bir başka gerçek.