Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan Gökhan Alkan’ın gidişini hazmedemeyenler, Berk Oktay endişesi yaşıyor!

Yasak Elma’dan Gökhan Alkan’ın gidişini hazmedemeyenler, Berk Oktay endişesi yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım imzalı Yasak Elma dizisi, daha önce birçok kez yaptığı üzere yeni karakterler üzerinden, hikayenin yönünü değiştirerek yeniden reytinglerde sıçrama yapmak ve sezon sonuna kadar da bu durumu sürdürmek istiyor.

Dizi başladığından bugün geldiği noktaya büyük değişimler geçirdi. Zeynep ve Alihan’ın büyük aşkında dramla yatıp kalkan izleyici, 3. sezonda Yıldız’ın absürtlüklerine tav oldu. Hikaye değişirken, yeni karakterler eklendi. Gökhan Alkan, Kerim olarak adeta Yıldız’ın kurtarıcısı gibi diziye geldi. Ancak oyuncuya biçilen rol dolandırıcı karakter olunca, Yıldız ile de aşkları tutmayınca, Yasak Elma’da kartlar yeniden karıldı.

Gökhan Alkan, Talat Bulut ile birlikte diziye veda eden isimler arasında yer aldı. Yani Yıldız’ın etrafındaki iki karakter artık yok. Yıldız ise bu sefer teselliyi Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay’da arayacak. Ancak bu o kadar hızlı yaşanıyor ki, izleyiciler daha dün giden Gökhan Alkan’ın ardından yasları bitmeden, Çağatay’ı kabullenmek durumunda kalacak.

Yasak Elma'dan Gökhan Alkan'ın gidişini hazmedemeyenler, Berk Oktay endişesi yaşıyor! 1

Tabii ki, Yıldız’ın sakin ve düzenli bir hayat yaşama arzusu için Çağatay’ın doğru tercih olup olmadığı da merak konusu… Dizi yine entrikalar ve bilinmezliklerle dolu olacaktır.

Halit Argun karakterinin gitmesinin ardından güçlü bir oyuncuya daha ihtiyaç vardı. İşte bu noktada da Erdal Özyağcılar, Hasan Ali karakteri ile yapıma katılarak dengeyi sağlayacaktır.

Yasak Elma'dan Gökhan Alkan'ın gidişini hazmedemeyenler, Berk Oktay endişesi yaşıyor! 2

Yasak Elma 4. sezonda da yine kabuk değişikliğine giderek izleyicilerini yeniden kazandı. Son 2 bölümün reytingleri çok iyi geldi. Yeni kadro, hikayenin yeni bir yöne doğru evrilmesi izleyicilerin heyecanını da yüksek tutmak adına önemli adımlar oldu.

Ancak izleyicilerin kafasındaki bir konunun öyle kolay kolay silinmesi de beklenmemeli. Gökhan Alkan, Kerim karakteri ile diziye girdiğinde büyük bir beklenti vardı.

Yasak Elma'dan Gökhan Alkan'ın gidişini hazmedemeyenler, Berk Oktay endişesi yaşıyor! 3

Ancak bu beklenti adeta yarıda kaldı. Şimdi Berk Oktay da aynı kaderi yaşar mı?

Bekleyip göreceğiz. Yasak Elma dizisinin 23 Kasım Pazartesi akşamı 86. yeni bölümünde, yeni karakterlerin hızlı bir şekilde yapıma katıldığını göreceksiniz.

Yani dizinin değişen hikayesine alışmak biraz zaman alabilir. Yıldız ve Çağatay aşkı gerçekleşecek mi? Yoksa Çağatay da Kerim gibi harcanacak bir karakter mi olacak? İzleyicilerin aklında deli sorular var…