Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam, sürpriz bir dizinin kadrosunda!

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam, sürpriz bir dizinin kadrosunda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şarkıcı ve Oyuncu Şevval Sam, 5 sezondur Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile büyük beğeni topluyor. İzleyicinin alıştığı dizi karakterlerinden sonra adeta ters köşe yaparak Ender gibi bir karaktere başarı ile hayat veren Şevval Sam, izleyiciyi çok güldüren ve fenomen olan bir Ender’le özdeşleşti adeta.

Karikatürize edilmiş bir karakter olarak Ender’le aynı zamanda çok da eğlenen Şevval Sam, entrikası hiç bitmeyen bu karakteri o kadar iyi oynuyor ki kimse Yasak Elma’yı onsuz düşünemiyor. Eda Ece ile birlikte Yasak Elma dizisinin adeta vazgeçilmezleri.

Ancak tabii 6. sezonda da devam etmesi beklenen dizide bir tek Eda Ece’nin yeni sezonda da devam etmesinin kesin olduğu belirtilirken Şevval Sam konusu da hala muallakta. Oyuncunun 6. sezonda da yer alacağı kimi kulis bilgilerine göre konuşuluyor ancak yine de bir açıklama yapılmış değil.

Fakat şimdilik izleyicinin edindiği izlenim ve oyuncuların açıklamalarından göründüğü kadarıyla Şevval Sam’ın Yasak Elma’nın 6. sezonunda da devam edeceği yönünde bir algı oluşmuş durumda. Şevval Sam’ın yakın zamanda bir başka dizide rol alacağı da henüz yeni ortaya çıktı.

Yasak Elma'nı Ender'i Şevval Sam, sürpriz bir dizinin kadrosunda! 37

Sezon finaline doğru ilerleyen Yasak Elma dizisinin yaz arasında oyuncunun Disney Plus için çekilecek olan iddialı dizi RU’da rol alacağı öğrenildi! Çekimleri İzmir Urla’da yapılacak olan Ru dizisinde Meryem Uzerli ve Mert Yazıcıoğlu başrolde oynayacaktı.

Fakat kısa bir süre önce Yazıcıoğlu’nun projeden ayrıldığı öğrenildi. Bu gelişme ile birlikte Mert Yazıcıoğlu’nun oynamaktan vazgeçtiği Uzer karakterini kimin oynayacağı merak konusu oldu. Bu arada Uzer’in annesi rolünde ise Şevval Sam’ın oynayacağı bu gelişmelerle birlikte öğrenildi.

Yasak Elma'nı Ender'i Şevval Sam, sürpriz bir dizinin kadrosunda! 38

14 Haziran’da Türkiye’de de yayınlara başlayacak olan Disney Plus’ın RU dizisind, genç bir erkek ile orta yaşlı bir kadın arasında yaşanacak bir yasak aşk ön plana çıkmakta. Meryem Uzerli’nin canlandıracağı Reyan karakterinin kocası Emir’e de Emre Karayel’in hayat vereceği kısa bir süre önce belli oldu.

Uzer ile Reyan’ın aralarındaki yaş farkına rağmen büyük bir yasak aşk yaşamasının hikayesi anlatılacak olan dizide ayrıca Zafer Algöz ve Derya Alabora da rol alıyor.