Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Alihan’ı Onur Tuna’dan sürpriz proje! Bu kez Tuvana Türkay ile oynayacak

Yasak Elma’nın Alihan’ı Onur Tuna’dan sürpriz proje! Bu kez Tuvana Türkay ile oynayacak

tarafından zk zk

Yasak Elma dizisinde oynadığı Alihan rolüyle dikkatleri çeken Onur Tuna, yeni bir projenin hazırlıklarında.

Onur Tuna, bir filmde oynayacak. Filmde kendisine Tuvana Türkay da eşlik edecek.

Televizyongazetesi/Detay – Proje ile ilgili toplantı için bir araya gelen oyuncular, toplantı çıkışında Uçankuş’a bir röportaj verdi.

Tuna, “Yeni bir proje var. Yapımcımızla bir yemek yedik. Bakalım, sürpriz bir şey olacak. O yüzden çok net bir şey söyleyemiyorum şu an” diye konuştu.

Onur Tuna, fazla açıklama yapmak istemese de muhabirlerin “Filmin adı Ağır Romantik galiba” söylemi üzerine “Biz okuduk beğendik. Oynamak istiyoruz ve daha güzel bir şey çıkacağına inanıyoruz. Çekim aşamasında gerekli bilgileri öğreneceksiniz” diye konuştu.

Yasak Elma'nın Alihan'ı Onur Tuna'dan sürpriz proje! Bu kez Tuvana Türkay ile oynayacak 7

Tuvana Türkay ise Mayıs’ın 17’si gibi çekimlere başlanmasının planlandığını belirtti.

Onur Tuna, Yasak Elma dizisiyle aynı anda çekileceğinin hatırlatılması üzerine “Onu bir şekilde uyduracağız. İşimizi yapıyoruz. Biz icracıyız. En iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Tuvana Türkay, 6-7 ay öncesinden projeyi bildiğini ve okuyup beğendiğini söyledi. Televizyondan uzak kalmasının bu yıl kendi insiyatifi olduğunu, projenin Mayıs ayında olacağını önceden bildiğini ifade etti.

Türkay ve Tuna, uzun yıllardır arkadaş olduklarını ve projede birlikte oynayacaklarını duyduklarında da çok mutlu olduklarını belirtti.