Ana sayfa Dizi İzle Elif dizisi 24 Nisan 908. bölümde Kerem, Aslı’yı işten kovuyor!

Elif dizisi 24 Nisan 908. bölümde Kerem, Aslı’yı işten kovuyor!

tarafından ker_def

Elif dizisi 908. bölümde Kerem Aslı’ya işten ayrılabileceğini söyler ve sözleşmesini yırtar. Neye uğradığını şaşıran Aslı ise Birce’ye olanları anlatır. Birce’nin hazırladığı plan işe yarayacak mı? İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş gibi isimleri bünyesinde bulunduran Elif dizisinin Kanal 7 ekranında 908. yeni bölümü 24 Nisan Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Videodan ilk detayları izleyebilirsiniz.

Kerem Aslı’nın gözünün önünde sözleşmesini yırtarak ona ne zaman isterse işten ayrılabileceğini söyler. Çok daha farklı beklentilerle konağa gitmiş olan Aslı büyük bir şok yaşar ve daha önce işten ayrılmak istediğinde sözleşmeyi öne sürerek engel olan Kerem’in bunu yapmasına bir türlü anlam veremez. Aslı öfkesinden dolayı doğru düzgün bir cevap veremeden konaktan ayrılır. Birce ve Akın onların arasında yaşanan bu gerilimi çözmek için bir çare düşünür. Şile’de gerçekleşecek olan fuara ikisinin gitmesini sağlamaya karar veren Birce, Aslı’yı buna ikna etmeye çalışır. Aslı Kerem’le Şile’ye gidecek mi?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün 21:00’de Elif ile Kanal 7’de…

Annesinin Prenses Elif ve kızını kötülüklerden korumak isterken hiç beklemediği olaylar yaşayan Melek’in öyküsü beşinci sezonuyla izleyicisiyle buluşuyor.

Macera dolu sahneleriyle soluk soluğa izlenen Elif’te Melek nihayet kızına kavuşur. Uzun uğraşlar sonucu birbirini Haktanırlar konağında bulan Melek ve Elif konaktan ayrılmaya karar verir. Tam konaktan ayrılacakları esnada Tarık’ın adamı onları yakalar ve Melek’i vurur.

Elif’i kaçırmak üzereyken Melek müdahale eder ve kızını adamın elinden kurtarır. Elif’i de alıp kimsenin bilmediği bir yerde yeni bir hayat kurmak isteyen Melek izini kaybettirmeyi başarır. Geçim sıkıntısı yaşayan Melek kızını rahat ettirmek için her yolu dener. Macide ise aylardır her yerde aradığı Elif’in uzun zamandır yanında yaşadığını öğrenir. Yeğeni Yusuf’un emanetlerine sahip çıkmak isteyen Macide’yi hiç ummadığı bir sürpriz bekler.

Haktanır ailesi huzuru bulmak isterken karşılarına çıkan zorluklarla mücadele etmek zorunda kalır. Melek kızını korumayı başarabilecek mi? Elif annesiyle birlikte istediği hayatı yaşayabilecek mi? Macide Elif ve Melek’i kanatları altına alabilecek mi? Haktanır ailesinin yeni düşmanı kim? Hepsi ve daha fazlası bu sezon Elif’te izleyicisini bekliyor.

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün saat 20:00’de Elif ile Kanal 7’de…