Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın en etkili karakteri geri plana düştü!

Yasak Elma’nın en etkili karakteri geri plana düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisinin 22 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 99.yeni bölümünde neler yaşanacağı büyük merakla bekleniyor. Geçen hafta Şahika ve Ender’in Hasan Ali beye oynadıkları oyun büyük dikkat çekmişti. Can Nergis’in canlandırdığı Mert Kara karakterinin bu hafta diziye veda etmesi bekleniyor. Mert’in hikayeden nasıl gideceği de merak edilen bir başka konu…

Yasak Elma dizisinde Yıldız biraz geri plana düştü gibi bir hava var. Ender ve Şahika işbirlikleri sürdükçe hikayede onların baskın şekilde yer aldığı görülüyor. Yıldız ise daha arka planda kaldı ve senaristler yakında onu öne çıkartmak için çok ilginç olaylar yaşatırsa şaşırmamak lazım.

Yasak Elma'nın en etkili karakteri geri plana düştü! 7

Yasak Elma 99.bölüm yine Şahika ve Ender’in Hasan Ali beyi parmağında oynattığı sahnelerle dolu olacak. Şahika’nın Hasan Ali’den alacağı intikam halleri de izleyicileri bir hayli gülümsetecek gibi duruyor… 100. bölüme 1 bölüm kala Yasak Elma’nın etkileyici hikayesi yine yüksek reyting getirmeye aday.

Geçen hafta Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra en çok izlenen ikinci dizi olan Yasak Elma, Maraşlı’nın hızlı yükselişinde yerini kaybetmemek için etkili sahnelerle gelmeli ve izleyicilerini de bir arada tutmayı başarmalı.

Bir izleyici Şahika’nın son durumunu ise şöyle özetledi: “Şahika, Yıldız’ın kaynanası, Çağatay’ın üvey annesi, Halit Can’ın babaannesi, Asuman’ın da dünürü oldu, bu kadından korkulur” diye yorum bıraktı.

Bir başka dikkat çeken konu ise önceki bölümlerde Çağatay ile evlenmeye niyet eden Şahika’nın babası Hasan Ali ile evlenmesi oldu. Şahika’ya “Başkan Hanım” diye seslenilmesi de yeni bölümün bir başka sürprizi olacak. İşte Yasak Elma 22 Şubat Pazartesi 99.bölüm fragmanı: