Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam ömrü boyunca sürecek oruca başladı!

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam ömrü boyunca sürecek oruca başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile ekranlarda yer almaya devam eden ünlü oyuncu Şevva Sam, yüz güzelliği için bir takım yöntemler uyguladığını söyledi. Youtube’da yayınlanan Zeynep Ocak’ın sunduğu “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” programına konuk olan oyuncu, yüz güzelliğinin çok sorulması üzerine detaylı bilgiler verdi.

Oyuncu,”Destekler yapıyoruz. Bir tek botoks bana uymuyor. Botoks yaptırmıyorum” diye konuştu.Kaz ayakları olduğunu belirten Sam, “Ben zaten 46 yaşındayım, bırak da olsun yani. Kime neyi kakalamaya çalışıyorum” dedi.

20 yıldır vejeteryan olduğunu anlatan oyuncu, “20 yıl önce et ve tavuğu bıraktım. 2000 senesinde bıraktım. Gerçekten endüstrileşmeye tepki olarak bıraktım. Belirli bir skalada da balık yiyorum.Hamsiden palamuta mesela… Büyük balık,yengeç, ıstakoz asla yemiyorum. Benim için yöntem çok önemli. Sudan çıkartıp ateşe koymaları fikri benim için korkunç. Ahtapotu vura vura öldürdükleri için yemiyorum. Onun için yöntemde nefsim tatmin olmayı versin”açıklaması ile dikkatleri çekti.

Endüstrileşme içinde et ve tavukların yetiştirilme şartları ile ilgili bir kaç tane video izlediğini ifade eden oyuncu, “Ben bireysel eylemimi yapmaya karar verdim.Bu ömürlük oruçtur benim için. Çok ciddi bir et obur iken, iradi olarak çok zorlansam da artık kafada kitlediğim için yemiyorum.Bunun çok faydasını gördüm. Toksin almıyorum.Balığın belli skalasını yiyorum.Çok ciddi kurdeşen problemim vardı, 15 yıldır. İmmünoterapi tedavisi aldım. 8 ay vegan beslendim, orada da ondan kurtuldum” açıklamalarında bulundu.

Videodan programı izleyebilirsiniz: