Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’ın hastanedeki halini gören çok üzüldü!

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’ın hastanedeki halini gören çok üzüldü!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinde Ender karakteriyle ekranda yer almakta olan ünlü oyuncu Şevval Sam’a adeta nazar değdi. Dizideki yüksek performansı ile konuşulan 45 yaşındaki Sam, hastane odasından paylaştığı fotoğraf ile hayranlarını endişelendirdi.

2 gün önce halsizlik ve yüksek ateş şikayeti ile hastaneye kaldırılan Şevval Sam’a Influeanza teşhisi konuldu.

Şevval Sam’ın menajeri Harun Belenkoğlu konuyla ilgili olarak “Perşembe gecesi hastanelik oldu. Halsiz ve ateşi vardı. Influeanza A seviyesinde olduğu söylendi. ‘En geç pazartesi taburcu olacak’ dedi doktoru. Ekip sağ olsun çekimleri düzenledi. İyileşmesini bekliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın hastanedeki halini gören çok üzüldü! 8

INFLUENZA NEDİR?

İnfluenza, başlıca burun, boğaz, bronşlar ve bazen akciğerleri etkileyen, hafif veya ağır bir seyir gösterebilen, bulaşıcı viral bir hastalıktır. A, B, C olmak üzere 3 tip influenza virüsü vardır. Grip, hasta bir insanın öksürükle havaya attığı enfekte partiküllerin sağlam insanlar tarafından solunum yoluyla alınmasıyla bulaşır. Kirli ellerle de yayılım mümkündür. Kalabalık ortamlarda kolayca insandan insana geçiş gösterir. Ilıman bölgelerde kışın yıllık salgınlar meydana getirir.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI!

Sam, instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşım ile son durumunu anlattı.

Sosyal medyada hayranlarından birçoğu oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletirken, bazı kendini bilmezler ise kötü sözleriyle dikkat çekti.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın hastanedeki halini gören çok üzüldü! 9