Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma’nın entrikacı Ender’ini canlandıran Şevval Sam hiç de göründüğü gibi değil

Yasak Elma’nın entrikacı Ender’ini canlandıran Şevval Sam hiç de göründüğü gibi değil

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sabah gazetesinde 2016 yılında Şevval Sam ile yapılan röportaj bugünlerde yeniden gündemde. Yasak Elma dizisi 3. sezona başlıyor, en dikkat çeken karakterlerden birisi de Ender. Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender karakteri dizinin kilit noktasında…

Şevval Sam, yıllardır göz önünde olan bir ünlü isim. Ender karakterini de çok başarılı canlandırıyor. Röportajda en dikkat çeken noktalardan birisi Sam’ın izleyicilerle kurduğu diyalog.

Şevval Sam’ın evinde TV bile yok!

“Sokağa çıkınca kendimi kocaman bir mahallede gibi hissediyorum. Herkesle konuşuyorum, selamlaşıyorum. Çocukluğumu biliyorlar, yapacak bir şey yok” diye konuşan Sam, evinde 15 yıl hiç televizyon olmadığından da bahsetmişti.

Dizilerden para kazanan bir isim ama evinde dizisini izlemek için bile televizyon yok.

Günlük hayatında nasıl birisi olduğunu da anlatan Sam, “Küçük bir hayatım var; çok sosyal sayılmam. Annem ve yakın arkadaşlarım var. Okumam, yazmam, araştırmam, yapmam gereken bir sürü şey var. Evimde 15 yıldır TV yok. Hiperaktifim; beni en çok mutlu eden şey çalışmak ” diye konuşmuştu.

Yasak Elma'nın entrikacı Ender'ini canlandıran Şevval Sam hiç de göründüğü gibi değil 8

Sam, güzelliği hayatının odak noktasına hiçbir zaman koymadı.Ancak sağlıklı olmayı her zaman ön planda tuttu.

Hayatındaki en güzel iltifatı da İspanya’da tanımadığı bir adamdan almış.

Röportajında şöyle diyor: “Bir gün İspanya’da bir adam yüzüme bakıp ‘Ne kadar güzel göz çizgileriniz var’ deyiverdi. Yani bizim kaz ayağı dediğimiz kırışıklıklar… Hayatımda aldığım en güzel iltifattı. Güzellik kavramını değiştirmeme de sebep oldu. Kendimi şimdi daha çok beğeniyorum. Çok samimi bir itiraf bu…”

Yasak Elma'nın entrikacı Ender'ini canlandıran Şevval Sam hiç de göründüğü gibi değil 9

Dişi görüntüsünün sonradan oluştuğuna inandığını belirten Şevval Sam, genç kızlığında maskülen bir enerjisi olduğu belirtiyor ve “Kadın olmayı öğrenmiş olabilirim, ki artık içimdeki dişi enerjiyi keşfedebilmişim demektir. Bu da iyi bir şey…” ifadesini kullanıyor.

Moda, giyim ve kuşama da çok fazla ilgisi yok.Ancak yaptığı işin görsel bir karşılığı olduğu için de stil danışmanı ile çalışıyor.