Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Hilmi’si Cavit Çetin Güner iddialı diziye katıldı!

Yasak Elma’nın Hilmi’si Cavit Çetin Güner iddialı diziye katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için hazırlıkları süren birçok dizi projesi bulunuyor. Oyuncuların seçimlerine ve diğer hazırlıklara da devam ediliyor. Arıza isimli yeni dizide rol alacak isimlerden birisini de Cavit Çetin Güner olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, Arıza dizisinde Murat karakterini canlandıracak. Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın başrolünde yer aldığı Arıza dizisinde; Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Mümtaz Taylan, Hakan Salınmış, Yağız Can Konyalı, Cankat Aydos, Levent Can ile Hazal Benli de yer alıyor.

Yasak Elma dizisine 54.bölümde katılan Cavit Çetin Güner, Hilmi karakterini canlandırmıştı. Kısa bir süre dizide yer alan oyuncu, 21 Şubat 1986 doğumludur.

2003 yılında Hayat Bilgisi dizisiyle oyunculuk kariyerine atılan Güner, 2006 yılında Yalancı Yarim isimli dizideki performansı ile dikkat çekmişti. Birçok yapımda rol alan Cavit Çetin Güner; Leyla ile Mecnun dizisinde Anıl, Muhteşem Yüzyıl’da Gazanfer Ağa, Diriliş Ertuğrul’da Doğan Bey olarak ekranda yer aldı.

Güner’in son dizisi ise 2019 yılında katıldığı Yasak Elma olmuştu.