Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın kardeş dizisine ilk destek Eda Ece’den!

Yasak Elma’nın kardeş dizisine ilk destek Eda Ece’den!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisi ile 6 sezondur ekranda olan Eda Ece, dizinin çok sevilen karakteri Yıldız’ı adeta fenomen hale getirdi! Absürd hikayesi ve komik olaylarıyla Yasak Elma dizisi, ekranın en sevilen yapımlarından olmayı sürdürürken, Eda Ece’nin başarılı oyunculuğu ile hayat verdiği Yıldız ise her sahnesi ile ayrı olay oluyor!

Sosyal medyada sürekli Yıldız’ın sahnelerinin yorumlandığı, kahkahalar attıran anlar yaşatan sahnelerle ilgili mesajların bitmek bilmediği görülmekte. Eda Ece, performansı ile Yıldız karakterini herkese sevdirirken, aynı zamanda sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olarak da dikkat çekiyor.

Diziden verdiği tüyolar nedeniyle de ilgiyle instagram hesabı takip edilen oyuncu, her paylaşımıyla konuşuluyor. Eda Ece, Yasak Elma’da omuz omuza 6 sezondur birlikte çalıştığı Şevval Sam ile dostluklarıyla da dikkat çekiyor. Eda Ece, Sadakatsiz dizisiyle tanınan Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin’in yeni dizisine verdiği destekle de güzel bir sürpriz yaptı sosyal medya hesabından…

Tarık Emir Tekin, Fox TV’nin yeni dizisi Bir Peri Masalı’nda oynuyor. Alina Boz ile Tarık Emir Tekin’in başrolünde yer aldıkları yapım, dün akşam ilk bölümüyle ekrandaydı. Aynı zamanda Yasak Elma’nın da yapımcısı olan Med Yapım imzalı diziye ilk desteklerden birisi de Eda Ece’den geldi…

Yasak Elma'nın kardeş dizisine ilk destek Eda Ece'den! 8

Senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve Merve Çolak’ın yönetmenliğini üstlendiği Bir Peri Masalı dizisi, hem Yasak Elma ile aynı kanalda yayınlanıyor hem de aynı yapımcının dizisi olma ünvanını taşıyor. Aynı zamanda Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin’in de rol alması nedeniyle Eda Ece’nin instagram sayfasından diziyle ilgili mesajı da hayli anlamlıydı.

Yasak Elma'nın kardeş dizisine ilk destek Eda Ece'den! 9

Yasak Elma ile kardeş dizi olan Bir Peri Masalı’nı Tekin ve Fox TV’yi etiketleyerek paylaşan Eda Ece “Hemen Fox Tv açılsın. Taro’muzun dizisi başlıyor. Bir Peri Masalı, iyi seyirler” notuyla bir paylaşım yaptı. Tarık Emir Tekin, dizide zengin bir ailenin yakışıklı oğlu Onur Köksal’a hayat veriyor.