Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun’un Demet Özdemir, Pınar Deniz, Devrim Özkan’a attığı fark dudak uçuklatır!

Su Burcu Yazgı Coşkun’un Demet Özdemir, Pınar Deniz, Devrim Özkan’a attığı fark dudak uçuklatır!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sosyal medyada her hafta ‘Ekranın en popüler kadın oyuncuları’ tablosu gelen ileti sayılarına göre çıkıyor. Dizilerin sevilen oyuncuları, sosyal medyada konuşulma oranlarıyla araştırmalara konu oluyorlar. Son dönemde ablalarını fena halde sollayan genç oyuncular, sosyal medyanın en çok öne çıkan isimleri!

Bu isimler arasında ilk sırayı Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun alıyor. 2005 doğumlu olan genç oyuncu, henüz 17 yaşında olmasına karşın şimdiden popüler olmuş bir isim. Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’de oynadığı Asiye karakteri ile çok sevilen Su Burcu Yazgı Coşkun, kendisi gibi genç oyuncular arasında da en popüler isimlerin başında geliyor!

Adba.tv’nin 20-26 Eylül tarihlerinde sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular için yaptığı araştırmada Su Burcu Yazgı Coşkun’a gelen ileti sayıları, rakiplerini defalarca kez katlayacak oranlara sahip! En yakın rakibi olan Serra Pirinç’e bile fena fark atmış durumda!

Su Burcu Yazgı Coşkun'un Demet Özdemir, Pınar Deniz, Devrim Özkan'a attığı fark dudak uçuklatır! 7

Özge Yağız, Rabia Soytürt, Lizge Cömert, Melis Minkari gibi son dönemin çok konuşulan genç oyuncuları tabloda ilk sıralardaki yerlerini korurken, daha deneyimli isimler Demet Özdemir, Devrim Özkan, Pınar Deniz ve Hazal Subaşı’nın, gelen ileti sayılarına göre listenin gerisinde kaldıkları görülüyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un, çok konuşulan ve merakla izlenen Kanal D’nin Yargı dizisinin başrol kadın oyuncusu Pınar Deniz ile sosyal medyadaki konuşulma oranları hayli dikkat çekici! Genç kuşak oyuncuların, son dönemde daha deneyimli ablalarının önüne geçerek giderek daha çok popülerleştikleri anlaşılıyor…