Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisine sürpriz bebek mi geliyor? Türkan hamile mi?

Üç Kız Kardeş dizisine sürpriz bebek mi geliyor? Türkan hamile mi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, Salı akşamlarının sevilen yapımı olarak ilgiyle takip ediliyor. Oyuncu İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizi, geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlamıştı. 16 bölümü yayınlanan dizi, yeni sezonda heyecanlı bölümlerle ekrana gelmeye başladı. Yayınlanan son bölümde ise herkesi heyecanlandıran bir gelişme yaşandı!

Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada ve Berker Güven’in yer aldıkları Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezondaki hikayesi de ilgiyle takip ediliyor. Türkan ve Somer’in hayat hikayesinde yaşanan gelişmeler, dizinin en çok merak edilen bölümleri.

İstemeyerek evlenen ancak aşık olan çiftin arasına Mine’nin girme ihtimali, izleyiciyi üzmeye devam ediyor. Kızların annelerinin yaşadığı sağlık sorunları da yeni sezonda diziyi izleyenleri hem şaşırtan hem de üzen gelişmelerden birisiydi.

Türkan’ın, Mine’nin çocuğunun babasını öğrenmek için çabaladığı sahneler, bu hafta ilgiyle izlendi. İçindeki şüphenin doğru olup olmadığını öğrenmeye çalışan Türkan’ın Mine ile konuşmasında yaşadığı zor anlar, ekran başındakilere de heyecan yaşattı.

Üç Kız Kardeş dizisine sürpriz bebek mi geliyor? Türkan hamile mi? 7

Dramatik hikayesi ile merakla takip edilen dizinin son bölümünde Türkan’ın iştahla tost yemesi ile birlikte bazı dikkatli izleyiciler durumdan şüphelendi! Ertesi sabah bir mide bulantısı ile yataktan kalkan Türkan’ın hamile olabileceği ihtimali ortaya çıktı!

“Bebek Korman mı geliyor?” başlığıyla bu sahnelerin Youtube’da yer alması ile birlikte, dizide güzel bir sürprizin izleyenleri beklediğinin de sinyali verilmiş oldu! Türkan ve Somer’in bir bebeklerinin olması, bundan sonraki hayatlarında onları nelerin beklediğini izleyip göreceğiz ama dram dolu hikayesi ile izlenen Üç Kız Kardeş’e bir sürpriz bebeğin gelmekte olduğu da anlaşılıyor…

İşte Türkan’ın hamile olduğu şüphelerini doğuran o sahneler…