Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Leyla’sı Tuvana Türkay içindeki yaraları bir bir ortaya döktü

Yasak Elma’nın Leyla’sı Tuvana Türkay içindeki yaraları bir bir ortaya döktü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Leyla karakteriyle yer almakta olan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, yeni yaşını kutluyor.3 Ekim 1990 doğumlu olan oyuncu, 29. yaşından gün aldı.

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Tuvana Türkay, son 2 yıldır kendisini ifade etmenin bir hayli zorlaştığını belirten bir mesaj paylaştı.

Bir cümleyi ikinci kez söylemenin dahi kendisini yorduğunu vurgulayan oyuncu, enerjisinin düştüğünü belirtiyor.

Anne ve babasının hayatta olmasının kendisini için önemli şey olduğuna değinen Tuvana Türkay, “Ben güçlü bir kadın olmak istedim kendimden bile çok sevdiğim ve hiçbir sevginin onların önüne geçemediği iki kişi için” diyerek ailesine olan bağlılığını ifade etti.

Çok çabuk kırılabildiğini ifade  eden Tuvana Türkay, “Kolayca kalp kıranların zaten çok kıymetsiz olduklarını anlayıp imha etmeyi öğrendim” ifadesiyle de dikkat çekti.

Adeta içini döken bir mesaj yayınlayan Tuvana Türkay, kendisiyle ilgili önemli detaylar verdi. İşte o sözleri:

“Hoşgeldin yeni yaşım .Son 2 yıldır kendimi en basit konuda bile ifade etmem son derece zorlaştı . Bir cümleyi ikinci defa tekrar etmek bile yorucu ve can sıkıcı geliyor . Aynı enerjide olmadığım insanların gözlerinin içine boş boş bakıyorum . Beni anlamaları ve tanımaları için fırsat vermediğimi farkettim . Beceremiyorlar , gerekte yok . Hayat , çocukluğumdan beri benim için emniyetli bir yer olmadı .

Ben sadece bir anne ve bir abla tarafından korunan bir çocuktum . Ama kendi emniyetimden çok onların iyi olması önemliydi benim için . Biri için ölebileceğini söylemek çok kolayca çıkar dilden . Birileri için bir şeyler yapabilmek ölmekten daha zordur . Ben güçlü bir kadın olmak istedim kendimden bile çok sevdiğim ve hiçbir sevginin onların önüne geçemediği iki kişi için . Çok çabuk kırılabilen biriyim , öyle görünmesem de .

Hiç “elalem ne der der “? Diye büyütülmedim . Beni güçlü bir kadın olarak yetiştiren annem iyi ki seninim . Kendimi en güçsüz hissettiğim zamanlarda kendilerini önüme siper edip , herkese yumruğunu sıkıp , üstüme titreyen annem ve ablam siz olmasaydınız ne yapardım ben . Doğum günlerimde , yılbaşı , bayram vs bütün özel günlerde nedendir bilmiyorum ama kendimi inanılmaz yalnız ve eksik hissediyorum .

Bu yüzdendir ki bu doğum günümde bir değişiklik yapıp ,doğduğum günün kıymetli olduğu bir şehirde insanların bir şey’i tek yürek olup kutladığı bir yerde olmak istedim . Kapatılan yollar , çalışmayan , meydanlarda bir araya gelen insanlar şu garip günde iyi hissetmemi sağladı . Bu yaşımı nasıl geçireceğimi de biliyorum , diğer bütün senelerde hiç bir şeyin sürpriz olmamasını bildiğim gibi . Ne kadar daha yaşayacak ömrümüz var bilmiyoruz . Ama mutlu geçsin istiyorum . Etrafım da hiç olmadığı kadar yalın , çünkü tahammül edemediğimi farkettim .

Kolayca kalp kıranların zaten çok kıymetsiz olduklarını anlayıp imha etmeyi öğrendim . Çünkü ben ilk adımımı hep sevgiyle atarım herkese , bu insanlar bana çok anlamsız geliyor . Artık zor olan hiç bir şeyle mücadele edecek kadar güçlü ve sabırlı değilim . Niyet okuyuculuğu da yapamıyorum, oyundu , taktikti bunları da bu yaşıma kadar öğrenemediysem zaten geçmiş olsun . Hoşgeldin çok bilmiş 29 :) ..”

blank