Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Mert’i Can Nergis’ten Talat Bulut’a duygusal veda sözleri!

Yasak Elma’nın Mert’i Can Nergis’ten Talat Bulut’a duygusal veda sözleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yasak Elma setinde hüzünlü bir veda anı yaşandı… Medyapım’ın sahibi Faruk Aksoy’un da katıldığı veda buluşmasında Talat Bulut, tüm ekip ile vedalaştı… Pastalar kesildi, hoş konuşmalar yapıldı. Fatih Aksoy,Talat Bulut ile çalışmaktan çok mutlu olduğunu ve yeni projelerde görüşmek istediğini belirtti.

Talat Bulut’da o anları instagram hesabından bir video olarak yayınladı. “Eğlenceli ama hüznü bende saklı unutulmayacak dakikalar” notuyla paylaşılan videoya dizinin oyuncularından Can Nergis de yorum bıraktı.

Yasak Elma dizisine geçen sezon Mert karakteri ile katılan Can Nergis, Talat Bulut’a olan hayranlığını ifade ettiği veda mesajında, duygusal ifadeler kullandı. Can Nergis, şu sözlerle set arkadaşına veda etti:

“Set önünde ve arkasında; o kadar anlayışlı o kadar eğlenceli o kadar da merhametlisiniz ki… İyi ki sizi tanıma fırsatım oldu. Sizin gibi usta bir oyuncu ile çalışmak bana gurur verdi. İnşallah yollarımız bir gün tekrardan kesişir. Yolunuz açık olsun hocam…”

Talat Bulut ise, “Çok teşekkür ederim Can, aynı duygudayız” diyerek bu yorumuna yanıt verdi.

Yasak Elma'nın Mert'i Can Nergis'ten Talat Bulut'a duygusal veda sözleri! 7

Paylaşıma yorum bırakan isimlerden birisi de Mucize Doktor dizisinin Adil karakterine hayat veren Reha Özcan oldu. Özcan, “Talat abi, hayırlı olsun. Umarım bir gün aynı projede denk geliriz. Sevgiler…” diye mesaj yolladı.

İşte Talat Bulut’a sette düzenlenen pastalı veda partisi ve ünlü oyuncunun paylaşımı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Medyapım Fatih Aksoy’un Talat Bulut’a vedası. Eğlenceli ama hüznü bende saklı unutulmayacak dakikalar.

Talat Bulutt (@talatbulutt)’in paylaştığı bir gönderi ()