Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma setinde bu veda gerçek; pasta kesildi, güzel sözler söylendi!

Yasak Elma setinde bu veda gerçek; pasta kesildi, güzel sözler söylendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yasak Elma dizisinde izleyicilerin son bölümlerde iyice nefret ettiği Halit karakterinin diziden ayrılışı artık kesin… Dizinin 85.bölümünde karakterin öleceği daha önceden biliniyordu. Setten gelen son fotoğraflar Talat Bulut’un tüm ekibe vedasıyla birlikte bu iddialar da netleşmiş oldu.

Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy, 85.bölüm sahnelerinin çekimlerinin bitmesinin ardından Talat Bulut için bir veda partisi düzenledi… Pastalar kesildi, güzel sözler söylendi ve ekibe veda sarılmaları yapıldı…

Yasak Elma setinde bu veda gerçek; pasta kesildi, güzel sözler söylendi! 7

Fatih Aksoy, dizi için ilk anlaşmayı da Talat Bulut ile yapmıştı. Bir ara set çalışanını taciz ettiği iddiaları ile gündeme gelen Talat Bulut, magazin basınında uzun süre yer almıştı.  Aksoy, “85 bölüm boyunca çok iyi bir oyuncu ve iyi bir insanla çalıştık. Onunla çalışmaktan çok büyük mutluluk duydum. İnşallah yeniden çalışırız” diyerek ünlü oyuncuyu onore etti.

Talat Bulut ise şunları söyledi: “45 yıllık meslek hayatımda bu yapım firmasıyla çalışmaktan son derece memnunum. Böyle bir yapım firması bulmak zor. Bundan sonra çalışacaksam kapın açıksa seninle beraberim.”

Talat Bulut, böylelikle dizi setindeki görevini tamamladı ve yeni projeler öncesi dinlenmeye çekildi. Dizi hayranları ise Halit Argun karakterinin nasıl öleceğine kilitlendi…

İşte Talat Bulut’in instagram hesabından yayınladığı veda görüntüleri:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Medyapım Fatih Aksoy’un Talat Bulut’a vedası. Eğlenceli ama hüznü bende saklı unutulmayacak dakikalar.

Talat Bulutt (@talatbulutt)’in paylaştığı bir gönderi ()