Ana sayfa Sosyal Medya ‘Ada Masalı’nın ‘Poyraz’ı Alp Navruz araba tamirine soyundu, yürekleri hoplattı!

‘Ada Masalı’nın ‘Poyraz’ı Alp Navruz araba tamirine soyundu, yürekleri hoplattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinde canlandırdığı ‘Sinan’ karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan, sonrasında rol aldığı ‘ Zümrüdüanka’ dizisiyle kariyer basamaklarını hızla tırmanan Alp Navruz’u ‘Ada Masalı’ dizisinde ‘Poyraz’ karakteriyle izliyoruz.

Star TV’de yayınlanan Ada Masalı’nda Ayça Ayşin Turan ile baş rolü paylaşan Alp Navruz, yakışıklılığıyla da adından söz ettiriyor. Oyuncunun Be Man Magazine Dergisi’nin Eylül sayısına verdiği birbirinden çarpıcı pozlar genç kız hayranlarının yüreğini hoplattı.

'Ada Masalı'nın 'Poyraz'ı Alp Navruz araba tamirine soyundu, yürekleri hoplattı! 9

Ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın objektifinin karşısına geçen oyuncu, elinde tamir setiyle verdiği pozlarını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Instagramda 4.5 milyona yakın takipçisi bulunan oyuncunun fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

'Ada Masalı'nın 'Poyraz'ı Alp Navruz araba tamirine soyundu, yürekleri hoplattı! 10

Dergiye, ‘Kendi omzuna tırman başka nasıl yükselebilirsin ki!’ açıklamasında da bulunan oyuncu aynı zamanda yeni bir iş anlaşmasıyla da gündemde. Dünyaca ünlü Fransız kozmetik markası Yves Rocher, Türk oyuncu Alp Navruz ile marka yüzü anlaşması imzaladığını duyurdu. Alp Navruz’un yer aldığı Yves Rocher Dökülme Karşıtı Saç Bakımı reklam filmi; Türkiye, Romanya ve Avrupa’nın seçili ülkelerinde yayınlanıyor olacak.

'Ada Masalı'nın 'Poyraz'ı Alp Navruz araba tamirine soyundu, yürekleri hoplattı! 11

Kariyerinde sıçrama yaşayan yakışıklı oyuncunun ‘Ada Masalı dizisi ise, iyi bir hikayeye sahip olmasına ve başrol oyuncularının güçlü uyumuna rağmen bir türlü istenen reyting oranlarına ulaşamıyor. Yaz dizisi olarak başlayan ‘Ada Masalı’nın ekran macerasının devam edip etmeyeceği  önümüzdeki günlerde netleşeceğe benziyor.