Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın senaristine, Eda Ece’den övgü dolu sözler

Yasak Elma’nın senaristine, Eda Ece’den övgü dolu sözler

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, sosyal medyada da hayli aktif bir isim.

Ünlü oyuncu, şu sıralar sezon arasında bol bol tatil yapıp dinleniyor. Kimi zaman dostlarıyla eğlenceli zamanlar da geçiren Eda Ece, paylaşımlarıyla sosyal medyada kendisini takip edenleri de mutlu ediyor.

Dizide Ender karakterini oynayan Şevval Sam ile de dostlukları olan Ece, yaz sezonunda birlikte gittikleri Londra turundan fotoğrafları da sayfasında yayınlamıştı.

Yasak Elma’da kardeşini oynayan ve kısa bir süre önce ayrılan Sevda Erginci ile de yakın arkadaş olan Eda Ece’nin aynı zamanda dizinin senaristiyle de dostluk bağı olduğu öğrenildi.

Eda Ece, Yasak Elma’nın senaryosunu Melis Civelek ile birlikte yazan senarist Zeynep Soyata’nın doğum gününü sosyal medyadan birlikte çekildikleri bir fotoğrafı yayınlayarak kutladı.

Ece, “İyi ki doğdun Zeyno. Seni çok seviyorum, çünkü en güleryüzlü, en içten insan sensin, hep iyisin hep, iyi ki tanıdım, nice güzel bomba bölümler yazman dileğiyle” notunu düştü paylaşımına.

İşte o paylaşım:

Yasak Elma'nın senaristine, Eda Ece'den övgü dolu sözler 7