Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın sezon finalinden ilk tüyoyu Eda Ece verdi!

Yasak Elma’nın sezon finalinden ilk tüyoyu Eda Ece verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 13 Haziran’da sezon finali yapacak. Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece, altıncı sezonda yer alacak isimlerden birisi oldu. Oyuncu zaten bu dizi sayesinde büyük bir popülerlik kazandı ve geniş de bir hayran kitlesine ulaştı.

Eda Ece, son iki bölümün yayınlanmasının ardından dizinin yaz arası vereceği ve sezon finalinin de biraz daha uzun olacağını ifade etti. Oyuncu, “Sürekli sette çalışarak geçiyor” dedi. Eda Ece, çok ilginç bir sezon finali olacağını ve altıncı sezonda kimlerin hikayede kalıp kimlerin kalmayacağının ise anlaşılamayacağını ifade etti.

Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay’ın diziden ayrılacağı netleşmişti. Ayrıca Erdal Bilingen de hikayeye veda eden isimler arasında yer almıştı. Ancak altıncı sezonda başka kimlerin olmayacağı konusu ise net değil.

Eda Ece, Yasak Elma’nın beşinci sezon finali için şunları söyledi: “Öyle bir final bölümümüz var ki, kim kalacak, kim gidecek şu anda muamma. Bakacağız.”

Eda Ece, Yasak Elma dışında yapmak istediklerini de yaptığını ama bir gün Yıldız karakterinin biteceğin ide bildiğini anlattı. Bu sezon Şebnem Dönmez ve Biran Damla Yılmaz ile birlikte dizinin daha da güçlendiğini anlatan Eda Ece, hep birlikte ayarlayıp bir yaz tatili yapabileceklerini de ifade etti.

Basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile ilişkisinin devam ettiğini ve birbirlerine çok iyi uyum sağladıklarını anlatan Eda Ece, evlilik sorularına da yanıt verdi.

Oyuncu, “Bir noktada oraya gider ama bu yaz değil, bu yaza yetişmiyor” diyerek evlilik konusunun gündeminde olduğunu sözlerine ekledi.