Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin bu kadar dertli olduğunu kimse bilmiyordu!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin bu kadar dertli olduğunu kimse bilmiyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 20 Haziran 1990 doğumlu olan Eda Ece 29. yaşın verdiği tecrübeleri instagram hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncunun paylaşımındaki duygusallık ve yaşanmışlıkların izi ise hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Eda Ece, “Fark ettim ki o yaralar sonsuza dek kapanmaz, sen o yaralara rağmen devam etmeyi öğrenirsin” şeklinde ifadeler kullandı.

Peki ünlü oyuncu neden bu satırları yazdı?

Dikkat çeken bir diğer nokta ise Eda Ece’nin mesajı paylaştıktan sonra not kısmını silmesi oldu…

Eda Ece’nin sildiği not kısmında bakın neler yazıyordu:

Hayat seçimlerden ibaret. Pişman olmamak, hayal kırıklığına uğramamak kimi zaman gözardı ettiğimiz ama içten içe taşıdığımız hassas bir endişedir. Bazen kendinden o kadar çok şey verirsin ki bi bakmışsın sen kalmamışsın. Karşındakini yürekten sevmek, düşünmek büyük şeydir, mühimdir, güzeldir ama kendini de sevmek gerekir. Seni seveni bul der ya anneanne babaanneler, sen bu sevda işinde seni unutursan, o unutmasın diye söylerler. Dilerim herkes iyi olsun. Kimsenin kalbinde yara açılmasa, bilirim açılır kolay mı, hatta bu yaşta farkettim ki o yaralar sonsuza dek kapanmaz, sen o yaralara rağmen devam etmeyi öğrenirsin, ve devam etmek büyük bir güçtür.. ne varsa harap bir kalpte var, okumuştum. Kalbi de algıları da sonuna kadar açık, daha olgun 29 yaşımla beraber, kendimi de düşünür, severim… beni yarım eden, ikiye kesen, yara açan herkesten uzakta. Beni seven, büyüten herkesle yanyana…❤️ #countdown #29 ☀️

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin bu kadar dertli olduğunu kimse bilmiyordu! 7