Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece en zor soruda hata yapmadı!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece en zor soruda hata yapmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, son yıllarda göz önünde. Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisiyle yeniden izleyicilerinin karşısına çıkan Eda Ece, ilk 3 sezondaki başarılı performansı ile çok konuşuldu.

Oyuncu, 4. sezonda da yine etkili performansıyla hayranlarından övgü olmaya başladı. Eda Ece, sosyal medyayı yoğun kullanan, fikirlerini cesurca açıklayan bir isim… Takipçilerinden gelen soruları da içtenlikle yanıtlayan Eda Ece, kendisine sorulan zor bir soruya verdiği yanıt ile dikkat çekti.

Bir takipçisi, “En beğendiğiniz erkek yıldız kim?” sorusunu yöneltti. Aslında bu soru absürt bir soru değil. Ama verilecek olan yanıtın farklı yerlere çekilmesi de çok mümkün… Eda Ece ise verdiği yanıtta hata yapmadı.

Ünlü oyuncu, performansları ile birçok kişinin de dikkatini çeken isimleri sıraladı. Bir veya iki kişinin ismini söylese yine polemik olabilirdi. Ancak Eda Ece, 6 oyuncunun adını saydı.

Eda Ece’nin bu soruya verdiği yanıt şöyle oldu: “Ben tiyatro yapmasam da öyle oyunlar izledim ki, çok iyi aldı bilinmez oyuncular gördüm. Ellerim kopana kadar alkışladım. Ünlü isimlerden en çok Halit Ergenç, Onur Saylak, Taner Ölmez, Kıvanç Tatlıtuğ, Halil Babur, Çağatay Ulusoy ve ekranda enerjisini de sevdiğim Kerem Bürsin ve Burak Yörük.”

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece en zor soruda hata yapmadı! 7