Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü, yeni dizisi Alevlerin Ardında başlamadan dikkat çekici bir kampanyada ortaya çıktı

Hazar Ergüçlü, yeni dizisi Alevlerin Ardında başlamadan dikkat çekici bir kampanyada ortaya çıktı

tarafından zk zk

Geçtiğimiz sezonlarda Netflix’in Hakan Muhafız dizisinde rol alan Hazar Ergüçlü, şu sıralar yeni dizisi Alevlerin Ardında ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Demet Evgar ve Dilan Çiçek Deniz ile birlikte kamera karşısına geçecek olan oyuncu, yeni dizisinin çekimleri öncesinde, başka bir kampanya ile dikkatleri çekti.

Hazar Ergüçlü, ‘Bir kız ne yapmak istiyorsa onu yapabilir’ kampanyasına dikkat çekmek için Dilara Fındıkoğlu’nun tasarımlarıyla poz verdi. Ergüçlü, Türkiye’de ve dünyada kadın cinayetlerinin önlenmesine destek için moda tasarımcısı Dilara Fındıkoğlu’nun oluşturduğu kampanyaya destek verdi.

Kadınların nasıl davranıp giyineceğine dair yapılan tartışmalara karşılık olarak kadının istediğini giymekte ve yapmakta özgür olduğunu vurgulayan kampanya için Hazar Ergüçlü, Fındıkoğlu’nun bu amaçla tasarladığı dikkat çeken kıyafetlerini giydi. Annesinin telefonuna bu şekilde poz veren Ergüçlü, ’Bir kız ne yapmak istiyorsa onu yapabilir’ mesajı verdi.

Hazar Ergüçlü, yeni dizisi Alevlerin Ardında başlamadan dikkat çekici bir kampanyada ortaya çıktı 9

Bella Hadid, Rihanna gibi ünlü isimlerin tasarımlarını giymesiyle dünyada adını duyuran Türk modacı Dilara Fındıkokoğlu’nun kadına karşı artan şiddet olaylarına dikkat çekmek için başlattığı kampanyaya şarkıcı Edis ile model Alice Pagani de katıldı. Kampanyasının sosyal medya hastag’i: #aGirlcandowhatshewantstodoinDilaraFindikoglu

Hazar Ergüçlü, yeni dizisi Alevlerin Ardında başlamadan dikkat çekici bir kampanyada ortaya çıktı 10

Hazar Ergüçlü, yeni dizisi Alevlerin Ardında başlamadan dikkat çekici bir kampanyada ortaya çıktı 11