Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece Lübnan’ı fethetti!..

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece Lübnan’ı fethetti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Eda Ece Fox TV’de 6.sezonuyla ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin vazgeçilmez isimlerinden birisi.

Oyuncu, dizide canladırdığı ‘Yıldız’ karakteri ve performansıyla büyük bir hayran kitlesi edindi. Yasak Elma’yla birlikte oyuncunun ünü yurt dışına taştı.

Eda Ece Lübnan’da 2000 yılından itibaren düzenlenen Arap dünyasının en görkemli ödül törenlerinden olan MurexDor 2022’de ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görüldü.

Ödülünü almak için Lübnan’ın başkenti Beyrut’a giden güzel oyuncu, instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla heyecanını hayranlarıyla da paylaştı.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Lübnan'ı fethetti!.. 8

Eda Ece mutluluğunu şu sözlerle ifade etti. Bugün Lübnanlılardan duyduklarım beni çok etkiledi. Son birkaç yıldır travmatik olaylar yaşadılar. Bu güzel aydınlık şehri tekrar mutlu görmeyi umuyorum. Beni kabul ettiğiniz ve bana çok fazla sevgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim.”

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece Lübnan'ı fethetti!.. 9

Gecede şıklığıyla da göz kamaştıran Eda Ece, siyah beyaz straplez ve derin yırtmaçlı elbisesiyle sade bir şıklık sergiledi. Eda Ece’nin instagram paylaşımları, hayranlarından kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alırken takipçileri oyuncuyu başarısından ötürü tebrik etmeyi de ihmal etmediler.